Servicetechnicus Werktuigbouwkunde

Vacatures Servicetechnicus Werktuigbouwkunde

Wil je als servicetechnicus werktuigbouwkunde aan de slag bij een onafhankelijk en financieel sterk familiebedrijf die met 16 vestigingen, verspreid door heel Nederland, actief is? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Lees dan snel verder!

Aan de slag als technicus werktuigbouwkunde? Dit ga je doen!

Als servicetechnicus werktuigbouwkunde heb je een divers takenpakket met de nodige verantwoordelijkheden! In deze zelfstandige en veelzijdige functie ontvang je opdrachten en benodigde technische informatie voor correctief en preventief onderhoud en/of reparaties aan gebouwgebonden installaties. Is er een storing? Dan heb jij deze binnen no-time opgelost, maar het liefst nog voorkom jij dat er storingen optreden! Jij kent de installaties namelijk van binnen en buiten waardoor je in staat bent zelfstandig afwijkingen te signaleren.

Deze kwaliteiten breng je met je mee

Voor een goede invulling van de rol van servicetechnicus dien je te beschikken over een afgerond technisch MBO diploma en aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent flexibel en accuraat. In je werk heb je veel contact met uitvoerend leidinggevende, de projectleider en de klant. Belangrijk is dus dat je beschikt over goede contactuele vaardigheden, maar het allerbelangrijkst: Het zoeken en vinden van slimme technische oplossingen voor vraagstukken van de klant! Jij bent namelijk het aanspreekpunt voor technische vragen, uitvoering, planning en onderhoudsrapportages.

Kun jij niet wachten om te starten? Solliciteer dan direct op een van onze vacatures servicetechnicus

Zit jouw droombaan er niet tussen? Bekijk gerust eens alle vacatures werktuigbouwkunde of ons volledige aanbod vacatures!

Welke service kun jij van Kuijpers verwachten?

We vragen het een en ander van je als je bij ons komt werken, maar natuurlijk kun je ook wat van ons terug verwachten! Zo bieden we je een toffe werkomgeving waarin onze ‘echte mensen’ werken aan ‘echte oplossingen’: Het ontwerpen, bouwen én onderhouden van energieneutrale en gezonde technische installaties in gebouwen en industrie en daarmee bijdragen aan een gezonde werk- en leefomgeving. Jij bent dan ook een echte teamspeler die samen met de collega’s zorg draagt voor een juiste afwikkeling richting de opdrachtgever.

Naast een leuke baan bieden we je natuurlijk nog meer:

  • Werken bij een onafhankelijk en financieel sterk familiebedrijf met meer dan 1300 toffe collega’s
  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheden
  • De mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen met interne opleidingen.
  • Voldoende doorgroeimogelijkheden
  • 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen
  • Winstdelingsregeling & collectieve verzekeringen
  • Uiteraard een prima salaris!