Werkvoorbereider
werktuigbouwkunde

Vacatures
Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde

‘Een goed begin geeft moed en zin’. Met moed en goede zin aan de vaak complexe projecten van Kuijpers starten is van levensbelang. Máár, om goed van start te kunnen gaan is een goede voorbereiding natuurlijk vereist. En laat jij als werkvoorbereider werktuigbouw daar nou net een expert in zijn! 

De gehele voorbereiding van een project valt namelijk onder jouw verantwoordelijkheid. Meer weten over onze vacatures Werkvoorbereider werktuigbouwkunde? Lees dan snel verder!

Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde – Een belangrijke schakel!

Als werkvoorbereider draag je zorg voor het voorbereiden, organiseren en coördineren van alle activiteiten die noodzakelijk zijn vóórdat werktuigbouwkundige projecten, oplopend tot wel 5 miljoen euro, van start kunnen gaan. Je verzorgt detailengineering, materiaal en materiaalvoorziening, werkinstructies en denkt mee in het oplossen van technische problemen. Kortom: Je bent een belangrijke schakel tussen de projectleiders, engineers en projectuitvoerders op de bouw. Daarnaast werk je nauw samen met onze calculators en technisch tekenaars.

Vacatures
Werkvoorbereider werktuigbouwkunde

Wat ons
team zegt

Kunnen wij ons voorbereiden op jouw komst?

Elk project is anders bij Kuijpers. Maar zo komen in elk project ook weer onverwachte situaties voor. Hoewel jij alles tot in de puntjes hebt voorbereid ben je flexibel en kun je je makkelijk aanpassen of zelfs overschakelen op plan B. Je zorgt er altijd voor dat alle benodigde info, materialen, offertes en vergunningen tóch op tijd binnen zijn.

Beschik jij dus over een MBO-4 diploma in de richting van werktuigbouwkunde of installatietechniek en ben je bekend met softwarepakketten als Stabicad en InstallProjects (of vergelijkbare software) dan bereiden wij ons graag goed voor op jouw komst bij Kuijpers. Solliciteer direct via onderstaande vacatures werkvoorbereider werktuigbouwkunde.

Leg met Kuijpers de basis voor jouw toekomst

Hoewel je in je werk al een kei bent in het voorbereiden van onze werktuigbouwkundige projecten, bereiden wij ons graag samen met jou voorop een mooie toekomst bij Kuijpers. Dat begint natuurlijk bij het kiezen van de werkvoorbereider werktuigbouwkunde vacature die het beste bij jou past. Zo kun je aan de slag als werkvoorbereider op grote, langlopende projecten. Of ga je liever met kortlopende projecten aan de slag, waar je de ene keer zorgt voor tijdige levering en installatie van ventilatiesystemen voor een groep operatiekamers en kort daarna voor de juiste werkinstructies om een volledig HVAC-systeem aan te kunnen laten leggen in een bioscoop?

Naast een leuke baan bieden we je natuurlijk nog meer:

Familiebedrijf

Een onafhankelijk en financieel sterk familiebedrijf met meer dan 1400 toffe collega’s

Vrijheid

Veel vrijheid en verantwoordelijkheden

Ontwikkeling

Goede cursus- en opleidingsmogelijkheden om te blijven ontwikkelen

Groeimogelijkheden

Ruimte om door te groeien naar een andere rol of functie

Vakantiedagen

25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen

Extra’s

Winstdelingsregeling & collectieve verzekeringen

Salaris

Uiteraard een goed salaris!

Werk- en privé combineren

Je kan flexibel werken als het past bij je functie

Vitaliteit

Veel aandacht voor vitaliteit met onder andere één keer per twee jaar Periodiek Medisch Onderzoek

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details