Kuijpers | Technisch Dienstverlener in Amsterdam

Asterweg 57
1031HM Amsterdam

Postbus 177
3454 ZK De Meern

020-236 10 02
info@kuijpers.nl

Als technisch dienstverlener die landelijk én lokaal betrokken is kan een vestiging in onze hoofdstad Amsterdam natuurlijk niet ontbreken. Om die reden opende Kuijpers in 2017 een nieuwe vestiging op een toplocatie: aan Het IJ en dicht bij het Centraal Station. Hiermee bieden we onze collega’s en bezoekers de mogelijkheid om op een duurzame manier onze vestiging te bezoeken: helemaal in lijn met onze duurzaamheidsambities. Om als Kuijpers hierin nog verder het goede voorbeeld te geven rijden inmiddels ook de eerste elektrische Kuijpers scooters rond in Amsterdam. Vooral in de drukke binnenstad is dit een uitkomst. Met deze milieuvriendelijke scooter ontwijken wij de stadsfiles én zijn sneller op de plaats van bestemming.

Specialist in technische installaties voor cultuur & musea

Onze hoofdstad ademt cultuur en huisvest vele imposante musea. Als expert op het gebied van ingenieuze technieken binnen de cultuursector voelt Kuijpers zich in Amsterdam dan ook als een vis in het water. Met onze vestiging huizen we dan ook dicht bij enkele vaste klanten binnen dit expertisegebied. Wat te denken van het Scheepvaartmuseum, waar we een meerjarige overeenkomst hebben voor het beheer en onderhoud van de technische installaties van het volledige museum, de renovatie van de Hermitage of onze werkzaamheden bij het Rijksmuseum. Zij ontvingen een aantal jaar geleden als eerste museum ter wereld een BREEAM-NL In-Use duurzaamheidscertificaat met een Excellent-beoordeling. Een prachtige prestatie in de culturele sector. Uiteraard zijn we trots hieraan bij te dragen.

Kuijpers Amsterdam: Niet zomaar een installatiebedrijf

Naast onze expertise op het gebied van ingenieuze techniek in de culturele sector reikt onze ervaring nog vele malen verder. Doordat we over een groot aantal specialismen in huis beschikken, van elektrotechniek tot gebouwautomatisering en beveiliging, kunnen we klanten binnen diverse van onze werkgebieden in zowel utiliteit als industrie van dienst zijn. Onze rol is dan ook al een tijd verschoven van enkel uitvoerend installateur naar allround technisch dienstverlener die als langetermijnpartner toegevoegde waarde biedt tot en met de gebruiksfase van een gebouw. 

Benieuwd hoe we u van dienst kunnen zijn? Bekijk gerust eens onze referenties of neem direct contact met ons op! 

Het volgende Kuijpers-bedrijf is actief vanuit onze locatie in Amsterdam:

Kuijpers Service B.V. | Vestiging Amsterdam | KvK-nummer: 17173282

Landelijk en toch lokaal
Kuijpers is gevestigd in Amsterdam, Den Bosch, Den Haag, Echt, Groningen, Helmond, Leiden, Makkum, NijmegenRoosendaal, RotterdamTilburg, Utrecht, ZaltbommelZelhem en Zwolle. In elke vestigingsplaats zijn een of meerdere specialismen vertegenwoordigd. Kuijpers als geheel opereert als multidisciplinair installateur.