Kuijpers | Technisch dienstverlener in Helmond

Panovenweg 18
5708 HR Helmond

Postbus 121
5700 AC Helmond

0492-57 86 00
info@kuijpers.nl

Helmond, de locatie waar onze oorsprong ligt en waar we ons in 1927 voor het eerst vestigden. De historie van Kuijpers gaat echter al iets verder terug, tot 1921. In dat jaar begon P.G. Kuijpers (de overgrootvader van huidig algemeen directeur Aukje Kuypers) voor zichzelf in zijn woonplaats St. Michielsgestel. In de bijna 100 jaar dat we nu bestaan is er enorm veel gebeurd. We zijn dan ook trots op onze ruim 1200 collega’s, onze ‘echte mensen’, die vanuit onze 15 vestigingen werken aan onze ‘echte oplossingen’. Wat deze echte oplossingen inhouden? Slimme, betrouwbare maar vooral ook energieneutrale en gezonde technische installaties waarmee we bijdragen aan een gezonde omgeving om in te werken, leren, leven en beleven.

Als multidisciplinair installatiebedrijf landelijk én lokaal betrokken

Met 15 Kuijpers vestigingen zijn we actief in heel Nederland en altijd dichtbij. Daarnaast weten we wat er speelt in de regio. Hierbij komen we op de meest uitdagende plekken! Het liefste en het meeste dragen we zorg voor installaties in gebouwen of industrie waar ingenieuze technieken erg belangrijk zijn voor wat er in zo'n gebouw of industrie gebeurt. Denk bijvoorbeeld aan perfecte klimaatomstandigheden voor kunstwerken in een museum, een operatiekamer waar géén bacteriën binnen mogen, een op maat gemaakt besturingssysteem voor de productielijn van een bierbrouwerij of een super modern gelijkstroomnetwerk op een universiteit.

Een regio die bol staat van slimme techniek

Vanuit de Brainport regio, die bol staat van de slimme techniek, voorzien we klanten van slimme, gezonde en vooral ook duurzame en toekomstbestendige gebouwen en installaties. Een schoolvoorbeeld van een duurzaam en toekomstbestendig gebouw is bijvoorbeeld het vernieuwde hoofdkantoor van VDL in Eindhoven. Kuijpers voorzag het gebouw van alle techniek die een moderne kantooromgeving nodig heeft op het gebied van functionaliteit, comfort, uitstraling en duurzaamheid.

Hoe we dit realiseren? Door op een andere manier te denken en samen te werken. Zo ook in hartje Eindhoven waar we verantwoordelijk zijn voor de slimme en duurzame renovatie van zeven gemeentelijke panden. Hiervoor hebben we het consortium !mpuls geformeerd samen met Brink Groep, DOOR architecten/ Rudy Uytenhaak, DWA en Ballast Nedam Zuid. Grote kracht van die samenwerking: we kijken breder dan ons eigen vakgebied, verder dan de gebouwen zelf en hebben onze belangen op elkaar afgestemd. We geloven in gelijkwaardig samenwerken op basis van vakmanschap, verbinding en vertrouwen.

Solarix gevel

Sinds 2018 is een van onze panden in Helmond voorzien van de eerste interactieve, energieopwekkende designgevel ter wereld. De zonnepanelen hebben ‘beauty en brains’: ze zien er mooi uit, wekken zonne-energie op én kunnen dankzij geïntegreerde ledverlichting zelfs communiceren met de omgeving. Voor Kuijpers is de buitenkant van het kantoor niet alleen een duurzaam en fraai visitekaartje. Het is ook een signaal passend bij de ambitie voorop te lopen bij de uitdagingen die de energietransitie biedt.

Benieuwd hoe we u van dienst kunnen zijn? Bekijk gerust eens onze referenties of neem direct contact met ons op! 

De volgende Kuijpers-bedrijven zijn actief vanuit Helmond:

  • Kuijpers Projecten B.V. | Projecten Zuid | KvK-nummer: 17238263 | Direct nummer: 0492-57 86 00 
  • Kuijpers Industrie B.V. | KvK-nummer: 17089143 | Direct nummer: 0492-57 86 86 
  • Kuijpers Service B.V. | Vestiging Helmond |  KvK-nummer: 17173282 | Direct nummer: 0492-57 86 00 

Landelijk en toch lokaal
Kuijpers is gevestigd in Amsterdam, Den Bosch, Den Haag, Echt, Groningen, Helmond, Leiden, Makkum, NijmegenRoosendaal, Tilburg, Utrecht, ZaltbommelZelhem en Zwolle. In elke vestigingsplaats zijn een of meerdere specialismen vertegenwoordigd. Kuijpers als geheel opereert als multidisciplinair installateur.