Kuijpers | Technisch dienstverlener in Roosendaal

Ettenseweg 62
4706 PB Roosendaal

Postbus 3189
4700 GD Roosendaal

0165-57 30 00
info@kuijpers.nl

Met 16 vestigingen verspreid door heel Nederland zijn we zowel landelijk als lokaal nauw betrokken bij onze klanten. Vanuit Roosendaal zijn we actief in de regio Zuid-West Brabant, maar werken we eveneens in en rondom Rotterdam. Daarnaast bedienen we vanuit onze werklocatie in Goes ook onze Zeeuwse klanten. De vestiging Roosendaal is een mooie mix van Brabantse focus op samenwerking, Zeeuwse nuchterheid en de Rotterdamse aanpakkersmentaliteit.

Multidisciplinair installateur: Vele specialismen onder één dak

De klantvraag van vandaag overstijgt vakgebieden en sectoren. Vraagstukken zijn integraal en niet langer alleen gericht op utiliteit of industrie. In Roosendaal hebben we hebben we alle specialismen in eigen huis. De klant heeft één aanspreekpunt: wel zo gemakkelijk.

Ongeveer 150 collega’s werken vanuit Roosendaal voor tal van opdrachtgevers in verschillende branches. Enkele voorbeelden: De Betho in Goes, het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht, het Ikazia ziekenhuis in Rotterdam, petrochemiebedrijf SABIC Dordrechts Museum en het Zeeuws Archief.

Oplossingen voor utiliteit én industrie

Naast utiliteitsgebouwen is Kuijpers Roosendaal ook thuis in complexe processen binnen de industrie, bijvoorbeeld de chemie. Benieuwd naar andere Kuijpers oplossingen binnen de utiliteit of industrie? Bekijk gerust eens onze referenties of neem direct contact met ons op!

De volgende Kuijpers-bedrijven zijn actief vanuit onze locatie in Roosendaal:

Kuijpers Service B.V. | Vestiging RoosendaalKvK-nummer: 17173282

Kuijpers Industrie B.V. | KvK-nummer: 17089143

Kuijpers ProjectServe B.V. | KvK-nummer: 71194541

Landelijk en toch lokaal
Kuijpers is gevestigd in Amsterdam, Den Bosch, Den Haag, Echt, Groningen, Helmond, Leiden, Makkum, NijmegenRoosendaal, RotterdamTilburg, Utrecht, ZaltbommelZelhem en Zwolle. In elke vestigingsplaats zijn een of meerdere specialismen vertegenwoordigd. Kuijpers als geheel opereert als multidisciplinair installateur.