Kuijpers in Zwolle

Lippestraat 3
8028 PS Zwolle

038-2040307
info@kuijpers.nlIn 2017 openden we onze vestiging in Zwolle, pal aan de A28. Vanuit Zwolle bedienen we onze klanten in het noorden van het land. Dit doen we samen met lokale specialisten, bijvoorbeeld de collega’s van de Kuijpers vestiging Makkum en Kuijpers Zelhem.

Experts in beveiliging

Naast gebouwgebonden installaties en onze exepertise in de industrie beschikt de vestiging Zwolle ook over kennis van en ervaring in beveiligingssystemen zoals sprinkler-, brandmeld en ontruiminginstallaties, camerabewaking, toegangscontrole en inbraaksystemen. Enkele industriële omgevingen waarin we onze beveiligingssystemen hebben toegepast zijn Friesland Campina in Lochem en Klaremelk in Harderwijk.

Totaal projecten binnen de industrie

Onze kennis en ervaring op het gebied van zowel industrie als utiliteit is uniek. De vestiging Zwolle heeft naast beveiliging meerdere disciplines in huis zoals werktuigbouwkunde, elektrotechniek en gebouwautomatisering. Ook vanuit Zwolle opereren we multidisciplinair en werken we integraal samen met vestigingen door het hele land. Dit stelt ons in staat om totaalprojecten te realiseren waarbij we alles doen op het gebied van gebouw- en procesgebonden installaties: van detailengineering, elektrotechnische procesinstallaties, procesautomatisering en piping tot toegangsbeveiliging, verwarming, ventilatie en koeling.

Benieuwd hoe we u van A tot Z kunnen ontzorgen? Bekijk gerust eens onze referenties of neem direct contact met ons op! 

De volgende Kuijpers-bedrijven zijn actief vanuit onze locatie in Zwolle:

Kuijpers Beveiligingssystemen B.V. | KvK-nummer: 17156496 | Direct nummer: 038-204 99 92
Kuijpers Service B.V. | vestiging Zwolle | KvK-nummer: 17173282 

Landelijk en toch lokaal
Kuijpers is gevestigd in Amsterdam, Den Bosch, Den Haag, Echt, Groningen, Helmond, Leiden, Makkum, NijmegenRoosendaal, RotterdamTilburg, Utrecht, ZaltbommelZelhem en Zwolle. In elke vestigingsplaats zijn een of meerdere specialismen vertegenwoordigd. Kuijpers als geheel opereert als multidisciplinair installateur.