Event

Masterclass Verduurzaming 2.0

Datum + locatie:
8 juni 2023 | Scheepvaartmuseum, Amsterdam
21 juni 2023 | Dordrechts Museum, Dordrecht


Tijd:
7:30 uur tot 11:00 uur

Een ochtend vol nieuwe inspiratie, kennis en kansen om te netwerken. In één ochtend nemen we je mee in de nieuwste ontwikkelingen, inzichten en trends binnen de onderhoudswereld en verduurzaming. Drie topsprekers zullen hun kennis en ervaring vanuit de praktijk met jou delen.

Je leert in een inspirerende omgeving en in een korte tijd van elkaar. Na deze Masterclass Verduurzaming 2.0 ben je volledig geïnformeerd en kun jij een eigen visie ontwikkelen op het gebied van de verduurzaming van jouw gebouw. Geen theoretische modellen, maar praktijkvoorbeelden geven jou het gereedschap voor jouw toekomst.

Deze uitnodiging is bedoeld voor beheerders en eigenaren van vastgoed. Er is plaats voor ca. 30/40 deelnemers. Tijdens de Masterclass Verduurzaming 2.0 en het informele gedeelte naderhand is er voldoende ruimte voor vragen aan onze gastsprekers en voldoende gelegenheid om ook met andere deelnemers van gedachten te wisselen.

Kom jij ook?

Deelname aan deze ontbijtsessie is gratis. Meld je vooraf wel even aan.

Masterclass Verduurzaming

Naam(Vereist)
Datum & locatie: Maak je keuze(Vereist)

Sprekers

Harold Halewijn

Ondernemer met en voor Energie

Verduurzamen begon voor Harold in 2007 en is via een uit de hand gelopen hobby nu zijn dagelijks leven. Zijn ervaringen deelt hij via sociale media.  Omdat een versnelling alleen mogelijk is als we kennis delen en technologie laagdrempelig maken. Wij hebben niet zoveel tijd meer, we putten de aarde uit terwijl alle technologie al is uitgevonden en natuurwetten vastliggen. Pionieren, niet bang zijn en fouten durven maken, daar komen we allemaal verder mee. Want technologie is niet moeilijk, je moet het makkelijk maken. Harold neemt u mee in de wereld waarin we verder gaan dan zonnepanelen plaatsen. Zelf opslag en slimme systemen zijn immers de toekomst.

Rick van Lith

Bedrijfsleider Vestiging Den Bosch

Rick van Lith is bedrijfsleider bij Kuijpers en heeft zijn focus 100% op duurzaam. De ‘Duurzame Menukaart’ is voor hem een logische stap naar een integrale aanpak om duurzaam te zijn en te werken. Rick legt u uit hoe u aan de hand van enkele stappen duurzaam kunt worden en daarbij ook aan de wet voldoet.

Aukje Kuypers

Algemeen directeur Kuijpers

Aukje Kuypers is algemeen directeur van Kuijpers. Ze schreef mee aan het Klimaatakkoord 2.0 (2018), de Bouwagenda (2017) en het Brabants Energie Akkoord (2014) en vindt vooral dat we uitsluitend nog energie neutrale gebouwen moeten bouwen. Het zal u niet verbazen dat Aukje om die reden een groot voorstander is van duurzaam onderhoud. Tijdens deze 2de Masterclass Maintenance zal zij samen met u ingaan op de positieve gevolgen van duurzaam onderhoud en beheer.

Meer weten over onze masterclass?

Neem dan gerust contact met mij op!

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details