Event

Masterclass Verduurzaming 2.0

20 september om 07:30 uur, Hotel Papendal, Arnhem | Vol, inschrijven niet meer mogelijk
26 september om 07:30 uur,
Fries Museum, Leeuwarden | Vol, inschrijven niet meer mogelijk

Een ochtend vol nieuwe inspiratie, kennis en kansen om te netwerken. In één ochtend nemen we je mee in de nieuwste ontwikkelingen, inzichten en trends binnen de onderhoudswereld en verduurzaming. Drie topsprekers zullen hun kennis en ervaring vanuit de praktijk met jou delen.

Je leert in een inspirerende omgeving en in een korte tijd van elkaar. Na deze Masterclass Verduurzaming 2.0 ben je volledig geïnformeerd en kun jij een eigen visie ontwikkelen op het gebied van de verduurzaming van jouw gebouw. Geen theoretische modellen, maar praktijkvoorbeelden geven jou het gereedschap voor jouw toekomst.

Deze uitnodiging is bedoeld voor beheerders en eigenaren van vastgoed. Er is plaats voor ca. 30/40 deelnemers. Tijdens de Masterclass Verduurzaming 2.0 en het informele gedeelte naderhand is er voldoende ruimte voor vragen aan onze gastsprekers en voldoende gelegenheid om ook met andere deelnemers van gedachten te wisselen.

Kom jij ook?

Deelname aan deze ontbijtsessie is gratis. Meld je vooraf wel even aan.

Sprekers

Marcel Grosfeld

Directeur Finestri Subsidie Management BV

Marcel (57) is directeur van het advieskantoor Finestri. In 1994 begon zijn loopbaan als subsidieadviseur en heeft inmiddels heeft hij een schat aan ervaring opgebouwd. Zijn specifieke expertise ligt op het gebied van subsidies voor verduurzaming, waarmee hij vele zowel profit als non-profit organisaties ondersteunt. Marcel zal verduurzaming als een van de belangrijkste subsidiethema’s toelichten.

Rick van Lith

Bedrijfsleider Vestiging Den Bosch

Rick van Lith is bedrijfsleider bij Kuijpers en heeft zijn focus 100% op duurzaam. De ‘Duurzame Menukaart’ is voor hem een logische stap naar een integrale aanpak om duurzaam te zijn en te werken. Rick legt u uit hoe u aan de hand van enkele stappen duurzaam kunt worden en daarbij ook aan de wet voldoet.

Aukje Kuypers

Algemeen directeur Kuijpers

Aukje Kuypers is algemeen directeur van Kuijpers. Ze schreef mee aan het Klimaatakkoord 2.0 (2018), de Bouwagenda (2017) en het Brabants Energie Akkoord (2014) en vindt vooral dat we uitsluitend nog energie neutrale gebouwen moeten bouwen. Het zal u niet verbazen dat Aukje om die reden een groot voorstander is van duurzaam onderhoud. Tijdens deze 2de Masterclass Maintenance zal zij samen met u ingaan op de positieve gevolgen van duurzaam onderhoud en beheer.

Meer weten over onze masterclass?

Neem dan gerust contact met mij op!

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details