Markten

Datacenters

Stel je eens een leven voor zonder online diensten. Lastig hè? Ze zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Bedrijven, onderwijsinstellingen, zorglocaties en industriële omgevingen: een professionele digitale infrastructuur cruciaal. Datacenters vervullen deze enorme maatschappelijke en groeiende behoefte. Kuijpers is dé partner voor datacenters. Wij ontwerpen, realiseren en optimaliseren technisch complexe co-locator datacenters.

Organisaties vertrouwen jou hun complete IT-infrastructuur toe. Ze profiteren van digitale connectiviteit en bandbreedte. Maar ook van dataopslag, dataverwerking, dataoverdracht en clouddiensten. Hoe zorg jij ervoor dat je live-omgeving onverstoord doorloopt als je zelf toe bent aan nieuwbouw, uitbreiding of end-of-life-renovatie?  Vertrouw op onze uitgebreide kennis en ervaring.

We hebben alle disciplines in eigen huis. We zijn expert in het integraal en turn-key ontwerpen, realiseren en optimaliseren van datacenters. Onze vakmensen weten wat ze doen. Met oog voor de continuïteit van jouw proces en daarmee voor de processen en klanttevredenheid van je eigen opdrachtgevers. Zo is en blijft jouw datacenter een belangrijke spil in de digitale transformatie.

Continu impact: zowel online als in je directe omgeving?

We helpen je stappen zetten om het energieverbruik te verlagen, slimmer te koelen of de restwarme nuttig en duurzaam te delen met bijvoorbeeld een woonwijk of zorginstelling. Nieuwsgierig? Bekijk onze oplossingen of neem direct contact op.


Onze impact

TERUGBLIK | Kuijpers Talks #4 | Datacenters

Twintig jaar geleden had Alexandra Schless, CEO bij NorthC Datacenters, niet gedacht dat de maatschappij zo afhankelijk zou worden van data en internet. “Destijds was er een plek nodig waar verschillende netwerken bijeen kwamen zodat het internetverkeer uitgewisseld kon worden.

Lees meer
Event

Benieuwd naar andere Focusmarkten?

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details