Markten

Datacenters

Stel je eens een leven voor zonder online diensten. Lastig hè? Ze zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Bedrijven, onderwijsinstellingen, zorglocaties en industriële omgevingen: een professionele digitale infrastructuur cruciaal. Datacenters vervullen deze enorme maatschappelijke en groeiende behoefte. Kuijpers is dé partner voor datacenters. Wij ontwerpen, realiseren en optimaliseren technisch complexe co-locator datacenters.

Organisaties vertrouwen jou hun complete IT-infrastructuur toe. Ze profiteren van digitale connectiviteit en bandbreedte. Maar ook van dataopslag, dataverwerking, dataoverdracht en clouddiensten. Hoe zorg jij ervoor dat je live-omgeving onverstoord doorloopt als je zelf toe bent aan nieuwbouw, uitbreiding of end-of-life-renovatie?  Vertrouw op onze uitgebreide kennis en ervaring.

We hebben alle disciplines in eigen huis. We zijn expert in het integraal en turn-key ontwerpen, realiseren en optimaliseren van datacenters. Onze vakmensen weten wat ze doen. Met oog voor de continuïteit van jouw proces en daarmee voor de processen en klanttevredenheid van je eigen opdrachtgevers. Zo is en blijft jouw datacenter een belangrijke spil in de digitale transformatie.

Continu impact: zowel online als in je directe omgeving?

We helpen je stappen zetten om het energieverbruik te verlagen, slimmer te koelen of de restwarme nuttig en duurzaam te delen met bijvoorbeeld een woonwijk of zorginstelling. Nieuwsgierig? Bekijk onze oplossingen of neem direct contact op.


Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Neem gerust contact op met Frank.

Onze impact

TERUGBLIK | Kuijpers Talks #4 | Datacenters

Twintig jaar geleden had Alexandra Schless, CEO bij NorthC Datacenters, niet gedacht dat de maatschappij zo afhankelijk zou worden van data en internet. “Destijds was er een plek nodig waar verschillende netwerken bijeen kwamen zodat het internetverkeer uitgewisseld kon worden.

Lees meer
Event
Sanquin in Amsterdam

Nieuw laboratorium Sanquin, Amsterdam

Sanquin ontwikkelt rond haar Amsterdamse hoofdkantoor een Health & Innovation District (Hid). Op deze campus kunnen bedrijven en startups in de transfusiegeneeskunde, oncologie, immunologie en hematologie zich ontwikkelen, samenwerken en faciliteiten delen. Eén van de gebouwen is daarvoor onlangs verbouwd door Kuijpers die zorgde voor het ontwerp en de bouwkundige en installatietechnische realisatie.

Lees meer
Referentie
Oplevering extra datazaal NorthC Datacenters Rotterdam

Oplevering extra datazaal NorthC Datacenters Rotterdam

Op 1 september leverden we datazaal 4 op aan NorthC Datacenters. Deze datazaal maakt onderdeel uit van de in 2021 door Kuijpers gerealiseerde uitbreiding van het datacenter in Rotterdam Zestienhoven. Dit datacenter is voorbereid op de toekomst. Het is modulair en volgens de laatste technieken gebouwd. Nieuwe datazalen worden opgeleverd zodra deze nodig zijn. Zo verbruikt NorthC minder energie. De uitbreiding omvat de elektrotechnische, koeltechnische en beveiligingsinstallaties die op de kritieke bestaande infrastructuur zijn aangesloten.

Lees meer
Blog

Benieuwd naar andere Focusmarkten?

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details