Markten

Care

Je zit met flink oplopende kosten. Maar je moet ook verduurzamen. Hoe? Wij helpen  zorginstellingen niet alleen vooruit te kijken, maar ook concrete stappen te zetten. Zo kun jij je blijven richten op wat voor jouw organisatie belangrijk is: het bieden van goede zorg in een comfortabele en gezonde omgeving.

De sterk stijgende energielasten hebben misschien nog wel meer invloed dan je denkt. Want ook de kwaliteit van de geleverde zorg en het comfort van medewerkers en bewoners staan hierdoor onder druk. Net als investeringen in de toekomst. En dat terwijl in de zorgsector maar liefst 19 miljoen m2 vastgoed toe is aan een verduurzamingsslag. Herkenbaar? We helpen je jouw situatie én ambities in kaart te brengen. Vervolgens maken we een duurzaam onderhoudsplan, dat haarfijn aansluit op jouw situatie.

Dat plan gaat verder dan kleine aanpassingen aan bijvoorbeeld verlichting, tochtdeuren of timers – dat kun je zelf ook nog wel bedenken. We pakken jouw vraagstuk integraal aan, zodat je over de hele linie stappen zet richting een betere leef- en werkomgeving. Zo weet je precies welke panden je eerst wil aanpakken en wat logische vervangingsmomenten zijn. Naast technisch advies, ontwerp en uitvoering bij nieuwbouw en renovatie, kun je ook op ons rekenen voor monitoring, langjarig onderhoud en beheer.  

Samen een betere wereld realiseren voor bewoners, medewerkers én omgeving?

Bekijk onze oplossingen of neem direct contact op met Mascha van den Heuvel.


Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Neem gerust contact op met Mascha.

Mascha van den Heuvel Directeur | Care

Onze impact

TERUGBLIK | Kuijpers Talks #6 | Gezondheidszorg
Care

Ruim 300 partijen ondertekenden de Green Deal ‘Duurzame Zorg voor een Gezonde Toekomst’. Maar hoe geven we concreet vorm aan de ambities en waar lopen zorginstellingen tegenaan?

Lees meer
Event
Mascha van den Heuvel

Vertraging van de verduurzaming geen zin

Mijn ogen bleven direct hangen bij de kop: ‘Ouderen in de kou’. Het nieuwsbericht vertelde het schrijnende verhaal van een verzorgingshuis in België dat de energierekening niet kan betalen. 

Lees meer
Blog
Jaap van Schijndel en Fred de Langen

Kuijpers en Surplus: hart voor techniek, hart voor de zorg

Pluryn en Kuijpers bewezen dat je sterker uit die dip kunt komen. Wat daarvoor nodig is? Open gesprekken en bereid zijn samen in de relatie te willen investeren.

Lees meer
Referentie

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details