Markten

Care

Hoe geef je concreet vorm aan verduurzamingsambities terwijl je tegelijkertijd te maken hebt met flink oplopende kosten? Kuijpers helpt zorginstellingen op dat gebied niet alleen vooruit te kijken, maar ook concrete stappen te zetten. Zo kun jij je blijven richten op wat voor jouw organisatie belangrijk is: het bieden van goede zorg in een comfortabele en gezonde omgeving.

Sterk stijgende energielasten hebben niet alleen consequenties voor de kwaliteit van de geleverde zorg en het comfort van medewerkers en bewoners. Ook investeringen in de toekomst staan onder grote druk. En dat terwijl in de zorgsector maar liefst 19 miljoen m2 vastgoed toe is aan een verduurzamingsslag. Herkenbare problematiek? Kuijpers brengt je huidige situatie en ambities in kaart en creëert een duurzaam onderhoudsplan dat haarfijn aansluit op jouw situatie.

Dat gaat verder dan kleine aanpassingen aan bijvoorbeeld verlichting, tochtdeuren of timers: we pakken je vraagstuk bewust integraal aan, zodat je over de hele linie stappen zet richting een betere leef- en werkomgeving. Zo weet je precies welke panden je eerst wil aanpakken en wat logische vervangingsmomenten zijn. Naast technisch advies, ontwerp en uitvoering bij nieuwbouw en renovatie, kun je ook op ons rekenen voor monitoring, langjarig onderhoud en beheer.  

Samen een betere wereld realiseren voor bewoners, medewerkers én omgeving?

Bekijk onze oplossingen of neem direct contact op met Mascha van den Heuvel


Neem contact met ons op

Benieuwd wat Kuijpers kan betekenen in de wereld van gezondheidzorg? Neem gerust contact met ons op. We vertellen je er graag meer over.

Mascha van den Heuvel Directeur | Care

Onze impact

TERUGBLIK | Kuijpers Talks #6 | Gezondheidszorg
Care

Ruim 300 partijen ondertekenden de Green Deal ‘Duurzame Zorg voor een Gezonde Toekomst’. Maar hoe geven we concreet vorm aan de ambities en waar lopen zorginstellingen tegenaan?

Lees meer
Event

Vertraging van de verduurzaming geen zin

Mijn ogen bleven direct hangen bij de kop: ‘Ouderen in de kou’. Het nieuwsbericht vertelde het schrijnende verhaal van een verzorgingshuis in België dat de energierekening niet kan betalen. 

Lees meer
Blog

Hernieuwd vertrouwen Pluryn:

Pluryn en Kuijpers bewezen dat je sterker uit die dip kunt komen. Wat daarvoor nodig is? Open gesprekken en bereid zijn samen in de relatie te willen investeren.

Lees meer
Nieuws

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details