Hurks Bernhoven

Markten

Gezondheidszorg | Cure

Hoe geef je concreet vorm aan verduurzamingsambities terwijl je tegelijkertijd te maken hebt met flink oplopende kosten? Kuijpers helpt zorginstellingen op dat gebied niet alleen vooruit te kijken, maar ook concrete stappen te zetten. Zo kun jij je blijven richten op wat voor jouw organisatie belangrijk is: het bieden van goede zorg in een comfortabele en gezonde omgeving.

Sterk stijgende energielasten hebben niet alleen consequenties voor de kwaliteit van de geleverde zorg en het comfort van medewerkers en bewoners. Ook investeringen in de toekomst staan onder grote druk. En dat terwijl in de zorgsector maar liefst 19 miljoen m2 vastgoed toe is aan een verduurzamingsslag. Herkenbare problematiek? Kuijpers brengt je huidige situatie en ambities in kaart en creëert een duurzaam onderhoudsplan dat haarfijn aansluit op jouw situatie.

Dat gaat verder dan kleine aanpassingen aan bijvoorbeeld verlichting, tochtdeuren of timers: we pakken je vraagstuk bewust integraal aan, zodat je over de hele linie stappen zet richting een betere leef- en werkomgeving. Zo weet je precies welke panden je eerst wil aanpakken en wat logische vervangingsmomenten zijn. Naast technisch advies, ontwerp en uitvoering bij nieuwbouw en renovatie, kun je ook op ons rekenen voor monitoring, langjarig onderhoud en beheer.  

Samen een betere wereld realiseren voor bewoners, medewerkers én omgeving?

Bekijk onze oplossingen of neem direct contact op met Alex Hesling


Onze impact

Siza

Bij Siza beweegt Kuijpers met de zorgverlening mee

Bij zorgorganisatie Siza staan cliënten op nummer één. Daarom zijn goede zorg en begeleiding prioriteit. Maar ook ‘comfort’ doet ertoe. Met sanitair dat werkt. En met aangename temperaturen in woon- en andere verblijfsruimtes. Kuijpers zorgt daar nu bijna 25 jaar voor, als één van de vaste onderhoudspartners van Siza.

Lees meer
Referentie
Jaap van Schijndel en Fred de Langen

Kuijpers en Surplus: hart voor techniek, hart voor de zorg

Kleine aanpassingen kunnen leiden tot forse energiebesparing. Maar 60.000 kuub gas per jaar? Dat had Fred de Langen, teammanager vastgoed van Surplus, niet durven dromen. “Zo’n besparing staat gelijk aan twee tot drie extra mensen aan het bed van onze cliënten.”

Lees meer
Referentie

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Neem gerust contact op met Alex.

Alex Hesling Directeur Gezondheiszorg | Cure

Benieuwd naar andere Focusmarkten?

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details