Markten

Hightech

Of het nu gaat om semicon-, robotics-, photonics-, aerospace- of kwantumtechnologie: de Nederlandse hightech industrie groeit razendsnel. In die technologische vooruitgang draait het om productreinheid en clean production. Wil je succesvol blijven produceren en innoveren? Wij helpen je aan de ideale balans in jouw controlled environment: optimale omgevingsbeheersing én een flexibele, productieve werkomgeving.

De gevolgen van contaminatie kunnen funest zijn voor je product. Om de nauwkeurigheid van al je componenten te garanderen, moet je daarom kunnen vertrouwen op een werkomgeving waar verontreiniging zo goed mogelijk wordt tegengegaan, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Kuijpers is dé specialist in contamination control en facilitaire voorzieningen voor hightech organisaties.

Met Kuijpers haal je een partner in huis die – net als jij – vooruitdenkt. We verkennen nieuwe mogelijkheden, geven richting en verleggen grenzen. Zo ontzorgen we je vanaf de allereerste vraag tot het turn-key opleveren van een complete cleanroom, ongeacht de grootte of ISO-klasse. Ook ondersteunen we bij onderhoud en beheer.

Benieuwd hoe we samen techniek en toekomst verbinden?

Bekijk onze oplossingen of neem direct contact op met Paul Joosten.

Meer weten over onze
focusgebieden

Quantum

Ontdek

Semicon

Ontdek

Aerospace

Ontdek

Controlled
environments

De juiste luchtbehandeling en klimaatomstandigheden vervullen een cruciale rol in je proces. Kuijpers is specialist in Airborne Molecular Contamination (AMC): de hoeveelheid in een ruimte aanwezige stofdeeltjes, vezels, micro-organismes of chemische dampen.

Vanuit onze multidisciplinaire expertise benaderen we projecten integraal. Zo werken we aan controlled environments vanuit werktuigbouwkundeelektrotechniek, HVAC, gebouwautomatiseringbeveiligingssystemen, ruwbouw, clean utilities en meer.


Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Neem gerust contact op met Paul.

Paul Joosten Directeur Controlled Environments

Onze impact

man in cleanroom

Neways Electronics,
Echt.

Om aan de groeiende vraag naar cleanproduction te blijven voldoen breidde Neways Electronics Echt haar productiefaciliteit uit. De uitdaging was om in een korte bouwtijd acht ruimtes te creëren verdeeld over twee verdiepingen.

Lees meer
Referentie
Erik Rijpkema

De kracht van een goede Design & Build-fase

Hoe kun je – als organisatie in food, pharma, hightech, research, healthcare of vastgoed – er voor zorgen dat je sneller vooruitkomt? Simpel: door véél slimmer om te gaan met de verschillende fases in een bouw- en installatietraject.

Lees meer
Blog

Benieuwd naar andere Focusmarkten?

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details