Markten

Hightech

Of het nu gaat om semicon-, robotics-, photonics-, aerospace- of kwantumtechnologie: de Nederlandse hightechindustrie groeit razendsnel. In die technologische vooruitgang draait het om productreinheid en clean production. Wil je succesvol blijven produceren en innoveren? Met Kuijpers creëer je de ideale balans in jouw controlled environment: optimale omgevingsbeheersing én een flexibele, productieve werkomgeving.

De gevolgen van contaminatie kunnen funest zijn voor je product. Om de nauwkeurigheid van al je componenten te garanderen, moet je daarom kunnen vertrouwen op een werkomgeving waar verontreiniging zo goed mogelijk wordt tegengegaan, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Kuijpers is dé specialist in contamination control en facilitaire voorzieningen voor hightech organisaties.

Met Kuijpers haal je een partner in huis die – net als jij – vooruit denkt. We verkennen nieuwe mogelijkheden, geven richting en verleggen grenzen. Zo ontzorgen we je vanaf de allereerste vraag tot het turn-key opleveren van een complete cleanroom, ongeacht de grootte of ISO-klasse. Daarnaast ondersteunen we diverse hightech faciliteiten bij hun onderhoud en beheer.

Benieuwd hoe we samen techniek en toekomst verbinden?

Bekijk onze oplossingen of neem direct contact op met Paul Joosten.


Controlled
environments

De juiste luchtbehandeling en klimaatomstandigheden vervullen een cruciale rol in je proces. Kuijpers is specialist in Airborne Molecular Contamination (AMC): de hoeveelheid in een ruimte aanwezige stofdeeltjes, vezels, micro-organismes of chemische dampen.

Vanuit onze multidisciplinaire expertise benaderen we projecten integraal. Zo werken we aan controlled environments vanuit werktuigbouwkunde, elektrotechniek, HVAC, gebouwautomatisering, beveiligingssystemen, ruwbouw, clean utilities en meer.


Neem contact met ons op

Ben je benieuwd hoe we je kunnen helpen? Neem gerust eens contact op. Onze specialisten gaan graag met je op zoek naar een hightech-oplossing op maat.

Paul Joosten Directeur Controlled Environments

Onze impact

Neways Electronics,
Echt.

Om aan de groeiende vraag naar cleanproduction te blijven voldoen breidde Neways Electronics Echt haar productiefaciliteit uit. De uitdaging was om in een korte bouwtijd acht ruimtes te creëren verdeeld over twee verdiepingen.

Lees meer
Referentie

De kracht van een goede Design & Build-fase

Hoe kun je – als organisatie in food, pharma, hightech, research, healthcare of vastgoed – er voor zorgen dat je sneller vooruitkomt? Simpel: door véél slimmer om te gaan met de verschillende fases in een bouw- en installatietraject.

Lees meer
Blog

Benieuwd naar andere Focusmarkten?

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details