Markten

Hightech

Of het nu gaat om semicon-, robotics-, photonics-, aerospace- of kwantumtechnologie: de Nederlandse hightech industrie groeit razendsnel. In die technologische vooruitgang draait het om productreinheid en clean production. Wil je succesvol blijven produceren en innoveren? Wij helpen je aan de ideale balans in jouw controlled environment: optimale omgevingsbeheersing én een flexibele, productieve werkomgeving.

De gevolgen van contaminatie kunnen funest zijn voor je product. Om de nauwkeurigheid van al je componenten te garanderen, moet je daarom kunnen vertrouwen op een werkomgeving waar verontreiniging zo goed mogelijk wordt tegengegaan, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Kuijpers is dé specialist in contamination control en facilitaire voorzieningen voor hightech organisaties.

Met Kuijpers haal je een partner in huis die – net als jij – vooruitdenkt. We verkennen nieuwe mogelijkheden, geven richting en verleggen grenzen. Zo ontzorgen we je vanaf de allereerste vraag tot het turn-key opleveren van een complete cleanroom, ongeacht de grootte of ISO-klasse. Ook ondersteunen we bij onderhoud en beheer.

Benieuwd hoe we samen techniek en toekomst verbinden?

Bekijk onze oplossingen of neem direct contact op met Paul Joosten.

Meer weten over onze
focusgebieden

Quantum

Ontdek

Semicon

Ontdek

Aerospace

Ontdek

Controlled
environments

De juiste luchtbehandeling en klimaatomstandigheden vervullen een cruciale rol in je proces. Kuijpers is specialist in Airborne Molecular Contamination (AMC): de hoeveelheid in een ruimte aanwezige stofdeeltjes, vezels, micro-organismes of chemische dampen.

Vanuit onze multidisciplinaire expertise benaderen we projecten integraal. Zo werken we aan controlled environments vanuit werktuigbouwkundeelektrotechniek, HVAC, gebouwautomatiseringbeveiligingssystemen, ruwbouw, clean utilities en meer.


Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Neem gerust contact op met Paul.

Paul Joosten Directeur Controlled Environments

Onze impact

Medewerkers in nieuwe cleanroomwasserij CWS

Hoogste ISO-classificatie voor nieuwe cleanroomwasserij van CWS

Werkkleding reinigen onder de meest hygiënische omstandigheden. CWS doet het in Eindhoven. Hiervoor bouwde Kuijpers een grote cleanroomwasserij naast de al bestaande CWS-cleanroom. De installaties zitten goed verstopt boven het plafond. Behalve de filter fan units. 120 stuks maar liefst. Ze vormen samen het complete plafond en leveren alle ventilatiecapaciteit die nodig is voor een ultraschone omgeving.

Lees meer
Referentie
Paul Joosten

Continu luisteren, leren, verbeteren

Toen ik in 2012 startte bij Kuijpers had ik de sterke behoefte om onze focusmarkten beter te begrijpen. Als kennismaking stelde ik klanten, adviseurs en partners drie eenvoudige vragen: Wat gaat goed? Wat kan beter? En wat vind je écht belangrijk? De inzichten die met kop en schouders boven de rest uitstaken? Zet de specialist aan tafel, kies voor integrale oplossingen en leg meer nadruk op documentatie en aantoonbaarheid. Klinkt simpel. En toch vormden de antwoorden – plus onze aanpak van continu luisteren, leren en verbeteren – het fundament voor onze ontwikkeling door de jaren heen.

Lees meer
Blog

Benieuwd naar andere Focusmarkten?

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details