Kantoor SRON

HighTech

Aerospace

Of je nu werkt aan een prototype, verantwoordelijk bent voor een klein onderdeel of juist bijdraagt aan de vervaardiging en assemblage van complete vliegtuigen en ruimtevaartuigen: in elk onderdeel van de productie is zorgvuldigheid het sleutelwoord. Dat geldt net zo goed voor onderhoud, reparatie en revisie van vliegtuigen en voor hulpapparatuur als radars en satellieten. Bevindt jouw organisatie zich in de lucht- of ruimtevaartindustrie? Met Kuijpers maak je een vliegende start.

Bij ontwerp, bouw en onderhoud van cleanrooms en controlled environments leggen wij de lat hoog. Onze specialisten begrijpen precies welke technieken jouw productieproces omvat. Vervolgens zetten ze hun eigen vakmanschap op het gebied van contamination control in. Zo brengen we jouw proces en productiviteit samen tot nog grotere hoogte.

Een cleanroom gebouwd door Kuijpers betekent een omgeving die aantoonbaar veilig en goed functioneert. Zo voldoet je faciliteit straks niet alleen aan alle eisen, maar is het ook een plek waar jouw mensen efficiënt en prettig werken. We zijn er gedurende de totale facility lifecycle: vanaf jouw droom tot en met onze oplossing. Nieuwsgierig? We vertellen je graag meer.

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Neem gerust contact op met Emilio.

Emilio de Vet Projectdirecteur

Onze impact

Kantoor SRON

Nieuwbouw SRON, Leiden

Op het Bio Science Park in Leiden staat het nieuwe gebouw voor SRON Netherlands Institute for Space Research dat is gerealiseerd door bouwcombinatie MedicomZes-Kuijpers. Het gebouw, dat is gebouwd naar de standaard van BREEAM Excellent, heeft kantoren, gemeenschappelijke ruimtes, cleanrooms, laboratoria en werkplaatsen. Ook het onderhoud na oplevering is onderdeel van de opdracht.

Lees meer
Referentie

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details