Quantum Technologie

Hightech

Quantum

Jouw focus ligt op quantumresearch. De onze op alles wat je daarvoor nodig hebt. Quantuminnovaties vereisen een zeer specialistische omgeving. Uiterst geavanceerde apparatuur. Onvoorstelbare meet- en regelsoftware. Staat jouw organisatie op het punt quantumresearch te starten of uit te breiden? Vertrouw dan op Kuijpers. Toonaangevende bedrijven en innovatieve start-ups gingen je daarin voor.

Kuijpers is mede-aanjager in de wereld van quantumtechnologie. Tijdens de complete facility lifecycle staan onze vakmensen naast je. Bij een kleinschalige aanpassing. Of bij de ontwikkeling van een compleet nieuwe faciliteit. We ondersteunen je met haalbaarheidsstudies en advies. Vertalen je ambities en eisen naar een praktisch plan van aanpak. Een optimaal ontwerp. Een zorgeloze hook-up. Gebouwd op de pijlers van betrouwbaarheid en stabiliteit.

Geen ontwikkeling gaat zo ultrasnel als quantum. Nu is het zaak je faciliteit ook snel werkend te krijgen. Met installaties die optimaal zijn ingeregeld. In een faciliteit die aantoonbaar goed en veilig functioneert. Ook daarna blijven we een betrokken partner. We houden je faciliteit in optimale conditie. Met grondig onderhoud en beheer. En door apparatuur bij te stellen waar nodig. Ben jij klaar voor de toekomst? Wij ook.

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Neem gerust contact op met Paul.

Paul Joosten Directeur Controlled Environments

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details