NeWays

Hightech

Semicon

Semiconductors – ook wel halfgeleiders genoemd – zijn sleutelcomponenten bij de productie van computerchips. Bij een product zó gevoelig en delicaat kan een molecuul al verschil maken. Daarom is het fundamenteel dat semiconductors worden gemaakt, getest en verpakt in hightech cleanrooms. Ultraschone omgevingen waarin je aantoonbaar voldoet aan de vereiste Cleanliness Grade en productreinheid. Laat dat nu precies onze kracht zijn.

Van auto’s, laptops, smartphones en wasmachines tot geavanceerde machines, quantumcomputers en ruimtetechnologie: geen geautomatiseerd apparaat kan tegenwoordig nog zonder computerchips. Liefst steeds kleiner en krachtiger.  Omdat moderne chipmachines uiterst nauwkeurig werken, worden reinheidseisen voor leveranciers in de hele semicon-keten strenger. Dat vraagt om een partner die precies weet hoe Cleanliness Grades in praktijk worden gebracht. Die partner is Kuijpers.

Veel vraagstukken op het gebied van productreinheid of moleculaire verontreiniging zijn luchtbehandeling- of cleanroom-gerelateerd. In die wereld zijn we al jarenlang een topspeler. Vertrouw op onze kennis en ervaring om jouw faciliteit optimaal te ontwerpen, bouwen en onderhouden. Natuurlijk op basis van jouw specifieke productie- of assemblageproces, maar ook gebruikmakend van de inzichten en reinigingsmethoden die we eerder al toepasten. Ook over reinigingsstappen in je eigen productieproces denken we graag met je mee.  

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Neem gerust contact op met Paul.

Paul Joosten Directeur Controlled Environments

Onze impact

Vergaderruimte Neways Echt

Cleanroom Neways Cable & Wire Solutions, Echt

Neways Cable & Wire Solutions in Echt is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige complexe kabelbomen voor opdrachtgevers als Defensie en ASML en klanten uit de medische hoek. Sinds kort produceert het bedrijf al zijn toepassingen in een ruim duizend vierkante meter tellende cleanroom, gebouwd door Kuijpers in samenwerking met Brecon (PP4CE partner van Kuijpers).

Lees meer
Referentie

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details