Markten

Life sciences

Jij draagt bij aan ons belangrijkste bezit: gezondheid. Wij staan naast je. Tijdens de complete facility lifecycle. Met haalbaarheidsonderzoeken en plannen, tijdens de gehele realisatiefase en bij het beheer van jouw kritische omgeving, installaties en apparatuur. Van een kleinschalige aanpassing tot de ontwikkeling van een compleet nieuwe faciliteit.

Jij werkt in een zwaar gereguleerde en specialistische omgeving, met zeer geavanceerde, kostbare en kwetsbare apparatuur.  Het ontwerpen, aansluiten, installeren en onderhouden van deze kritische omgeving is een vak apart. Een vak dat wij verstaan. Vanuit onze total concept-aanpak zijn we betrokken bij de meest toonaangevende, complexe en mooiste werken van Nederland op dit gebied.

Is jouw wereld die van pharma, biotech, medische research, medical devices, ATMP of radionuclide? Dan heb je behoefte aan een proces dat aantoonbaar goed functioneert op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Bel ons. Vanuit onze multidisciplinaire expertise staan we graag met jou aan de basis van een betere en gezondere wereld.

Samen met Kuijpers
werken aan een efficiënter proces én aan een gezondere wereld?

Bekijk onze oplossingen of neem direct contact op met Paul Joosten.

Meer weten over onze
focusgebieden

Biotech

Ontdek

Pharma

Ontdek

Medical Devices

Ontdek

ATMP

Ontdek

Radionucliden

Ontdek

Research

Ontdek

Controlled
environments

Voor steeds meer branches is een controlled environment een essentieel onderdeel van het bedrijfsproces. Kuijpers is jouw partner in contamination control en de daarbij behorende facilitaire voorzieningen.

We vertalen je vragen, dromen en ambities naar effectieve oplossingen en zorgen in alle stappen van het proces voor een maximale afstemming tussen jouw bedrijfs- of branchespecifieke behoeften en ons werk.


Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Neem gerust contact op met Paul.

Paul Joosten Directeur Controlled Environments

Onze impact

TERUGBLIK | Kuijpers Talks #3 | Life Sciences

De sector Life Sciences gaat over ons belangrijkste bezit – gezondheid – en heeft als doel om oplossingen te realiseren die bijdragen aan langer gezond leven. Maar welke rol spelen wetenschap, overheid, bedrijven en burgers daarin?

Lees meer
Event
Gebouw Sron in Leiden

Nieuwbouw
SRON

Op het Bio Science Park in Leiden staat het nieuwe gebouw voor SRON Netherlands Institute for Space Research dat is gerealiseerd door bouwcombinatie MedocomZes-Kuijpers. Het gebouw, dat is gebouwd naar de standaard van BREEAM Excellent

Lees meer
Referentie
Paul Joosten

“Als je iets wílt bereiken, zijn er altijd mogelijkheden”

Klimaatverandering, stikstofcrisis, energietransitie, krapte op de arbeidsmarkt. De opgaves waarmee iedereen op dit moment worstelt, zijn dusdanig groot dat we soms niet weten waar te beginnen. Ook in onze branche merk ik dat projecten vertragen. Terwijl – juist nu – behoefte is aan visie en daadkracht. Aan mensen en organisaties die leiderschap tonen. Die denken én doen. Mijn absolute overtuiging? Als je iets wílt bereiken, zijn er altijd mogelijkheden. En dat zouden we vaker tegen elkaar moeten zeggen.

Lees meer
Blog

Benieuwd naar andere Focusmarkten?

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details