Markten

Life sciences

Jij draagt bij aan ons belangrijkste bezit: gezondheid. Wij staan naast je. Tijdens de complete facility lifecycle. Met haalbaarheidsonderzoeken en plannen, tijdens de gehele realisatiefase en bij het beheer van jouw kritische omgeving, installaties en apparatuur. Van een kleinschalige aanpassing tot de ontwikkeling van een compleet nieuwe faciliteit.

Jij werkt in een zwaar gereguleerde en specialistische omgeving, met zeer geavanceerde, kostbare en kwetsbare apparatuur.  Het ontwerpen, aansluiten, installeren en onderhouden van deze kritische omgeving is een vak apart. Een vak dat wij verstaan. Vanuit onze total concept-aanpak zijn we betrokken bij de meest toonaangevende, complexe en mooiste werken van Nederland op dit gebied.

Is jouw wereld die van pharma, biotech, medische research, medical devices, ATMP of radionuclide? Dan heb je behoefte aan een proces dat aantoonbaar goed functioneert op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Bel ons. Vanuit onze multidisciplinaire expertise staan we graag met jou aan de basis van een betere en gezondere wereld.

Samen met Kuijpers
werken aan een efficiënter proces én aan een gezondere wereld?

Bekijk onze oplossingen of neem direct contact op met Paul Joosten.

Meer weten over onze
focusgebieden

Biotech

Ontdek

Pharma

Ontdek

Medical Devices

Ontdek

ATMP

Ontdek

Radionucliden

Ontdek

Research

Ontdek

Controlled
environments

Voor steeds meer branches is een controlled environment een essentieel onderdeel van het bedrijfsproces. Kuijpers is jouw partner in contamination control en de daarbij behorende facilitaire voorzieningen.

We vertalen je vragen, dromen en ambities naar effectieve oplossingen en zorgen in alle stappen van het proces voor een maximale afstemming tussen jouw bedrijfs- of branchespecifieke behoeften en ons werk.


Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Neem gerust contact op met Paul.

Paul Joosten Directeur Controlled Environments

Onze impact

TERUGBLIK | Kuijpers Talks #3 | Life Sciences

De sector Life Sciences gaat over ons belangrijkste bezit – gezondheid – en heeft als doel om oplossingen te realiseren die bijdragen aan langer gezond leven. Maar welke rol spelen wetenschap, overheid, bedrijven en burgers daarin?

Lees meer
Event
Team Kuijpers bij Oliver

Productielocatie met cleanroom: hét vlaggenschip van Oliver Healthcare Packaging

Onder flinke tijdsdruk realiseerde Kuijpers een nieuwe ISO-klasse 7-cleanroom voor Oliver Healthcare Packaging in Venray. Het project werd geplaagd door diverse uitdagingen. Maar de teams van zowel Kuijpers als de klant lieten zich niet van hun stuk brengen. Resultaat: een productieomgeving die nu te boek staat als vlaggenschip van deze internationale speler in de productie van medische verpakkingen.

Lees meer
Referentie
Paul Joosten

Circulariteit fundamenteel, ook in life sciences

“Zeven vuilniszakken, oftewel zeventien kilo afval per dag.” Ik herinner me nog heel goed dat ik een VCCN-bijeenkomst met Diederik Gommers bijwoonde en hij ons dit vertelde. Zeventien kilo afval per dag voor elke patiënt op zijn intensive care in het Erasmus MC. Handschoenen, infuuszakken, gaasjes … een enorme afvalstroom van single used products. Met name vanwege gemak en steriliteit geproduceerd voor eenmalig gebruik. Het inzicht in die grote afvalstroom leidde binnen het Erasmus MC tot het project The Green Intensive Care. Het streven? Een circulaire en duurzame IC: zonder afval en mét herbruikbare grondstoffen.

Lees meer
Blog

Benieuwd naar andere Focusmarkten?

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details