Cleanroom in Roosendaal

Life Sciences

ATMP

ATMP staat voor Advanced Therapy Medicinal Products. Een veelbelovende nieuwe groep geneesmiddelen – gebaseerd op genen, weefsels of cellen – die zich nadrukkelijk richt op de oorzaak van ziektes. ATMP kunnen levensverlengend werken, de kwaliteit van leven verbeteren of zelfs bijdragen aan genezing van een patiënt. Hoopgevende techniek en tegelijkertijd complex, zowel in onderzoek, ontwikkeling als productie. Dat vraagt om een partner die uw complete facility lifecycle begrijpt.

Verschillende onderzoekers en producenten die zich bezighouden met weefsel-, cel- en gentherapie vertrouwen op de kracht van Kuijpers. Op onze expertise in de wereld van life sciences en controlled environments. Samen staan we aan de basis van succesvolle projecten en nieuwe initiatieven op het gebied van research, ontwikkeling en de realisatie van totale productieomgevingen. Kuijpers ondersteunt je in de volledige facility lifecycle. Wat dat betekent?

Je kunt bij ons terecht van haalbaarheidsstudies en design and build-trajecten tot de instandhouding van je volledige infrastructuur, inclusief (her)-validatie en commissioning. Ook adviseren we je graag over de perfecte omgeving voor je faciliteit: in een bestaand gebouw of juist in volledige nieuwbouw. We zetten ons specialisme in, om dat van jou te laten floreren. Zo dragen we samen bij aan dat wat ons het meest drijft: werken aan een gezondere wereld.

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Neem gerust contact op met Emilio.

Emilio de Vet Projectdirecteur

Onze impact

Apotheek Prinses Maxima centrum

Apotheek Prinses Máxima Centrum, Utrecht

Het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie bundelt zorg en research voor kinderen met kanker op het allerhoogste niveau in één topcentrum. Het Prinses Máxima Centrum is het grootste kinderkankercentrum van Europa. Kuijpers droeg zorg voor de realisatie van de cleanroom van de apotheek van het ziekenhuis.

Lees meer
Referentie

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details