Halix Leiden

Life sciences

Biotech

Biotech-processen draaien om levende cellen. Opgekweekt tot een werkzame stof voor bijvoorbeeld geneesmiddelen of vaccins. Jouw werk vereist vakkennis. Je omgeving duidelijke regels en protocollen. Jouw proces een partner die verificatie op verificatie doet. Die complexe omgevingen op het hoogst mogelijke niveau realiseert. En kwaliteit aantoonbaar borgt. Van grondstof tot eindproduct. Die partner? Dat zijn wij.

We staan aan de wieg van veel mooie en complexe faciliteiten op het gebied van contamination control. Productielocaties die voldoen aan GMP-eisen. En aan de strikte wet- en regelgeving  die hoort bij de wereld van genetisch gemodificeerde organismen. Simpel gezegd? Ultra-schone, stabiele omgevingen waar onder geen beding verontreiniging in of uit mag.

Heb jij behoefte aan een cleanroom, containment of complete faciliteit? En aan een partner die met je meedenkt vanaf je allereerste vraag of idee? Je hele facility lifecycle is bij ons in goede handen. We organiseren haalbaarheidsonderzoeken. Ondersteunen je in de fase van design and build. En regelen onderhoud en exploitatie van je kritische omgevingen en installaties.

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Neem gerust contact op met Paul.

Paul Joosten Directeur Controlled Environments

Onze impact

Exterieur HALIX

Productiefaciliteit HALIX, Leiden

Kuijpers realiseerde op het Leiden Bio Science Park een nieuwe productiefaciliteit voor biofarmaceutisch bedrijf HALIX. Deze onderneming neemt hier eind 2019 haar splinternieuwe cleanrooms in gebruik.

Lees meer
Referentie
Hoofdgebouw vaccinfabriek Janssen Biologics

Vaccinfabriek Janssen Biologics, Leiden

In de strijd tegen COVID-19 is Kuijpers direct betrokken bij verschillende vaccinontwikkelaars. Om meer coronavaccins te kunnen opleveren, had een Janssen Biologics urgente behoefte aan uitbreiding van de productiecapaciteit.

Lees meer
Referentie

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details