Man in Cleanroom

Life sciences

Medical Devices

Van infuuszakken, insulinepompen en injectiespuiten tot knieprotheses, contactlenzen en pacemakers; de term medical devices omvat een enorme variatie aan toepassingen. En ieder product heeft een eigen risicoklasse. Welk medisch hulpmiddel jij ook produceert, Kuijpers zorgt dat je voldoet aan de Europese Medical Device Regulation (MDR).

Al jaren realiseren we gecontroleerde ruimtes op het hoogste kwaliteitsniveau. Dat is belangrijk, want niet alleen je product heeft te maken met aangescherpte eisen vanuit de MDR, maar ook je omgeving. Daarom is er binnen Kuijpers veel aandacht voor het inpassen van productieapparatuur in je cleanroom. Uiteraard optimaal afgestemd op de juiste risicoklasse voor jouw proces.

We vertalen jouw vragen en behoeftes naar een passend ontwerp en zijn een betrokken partner in het traject van bouw, onderhoud en exploitatie. Zo bouwen we samen aan een langdurige samenwerking in je complete facility lifecycle. Heeft jouw organisatie behoefte aan uitbreiding of bouw van ruimtes voor medical devices? Of aan een betere integratie van je apparatuur? We vertellen je er graag meer over.

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Neem gerust contact op met Paul.

Paul Joosten Directeur Controlled Environments

Onze impact

Voorkant gebouw Fujifilm

Hightech productiefaciliteit voor Fujifilm

Bij Fujifilm in Tilburg verandert een fabrieksgebouw voor het inpakken van fotorolletjes in een hightech productiefaciliteit voor het maken van cell culture media. Fujifilm nam Kuijpers in de arm voor het ontwerpen en realiseren van de cleanroom in het gebouw.

Lees meer
Referentie
Twee Kuijpers medewerkers bij Cleanroom ViCentra in De Meern

Cleanroom ViCentra, De Meern

In De Meern heeft Kuijpers een gloednieuwe cleanroom gerealiseerd voor het Nederlandse ViCentra, ontwikkelaar en producent van de kleurrijke, kleine en lichtgewicht insulinepomp Kaleido. Daarmee staan voor de jonge onderneming alle seinen op groen om met Kaleido de wereldmarkt te gaan veroveren.

Lees meer
Referentie

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details