Life sciences

Medical Devices

Van infuuszakken, insulinepompen en injectiespuiten tot knieprotheses, contactlenzen en pacemakers; de term medical devices omvat een enorme variatie aan toepassingen. En ieder product heeft een eigen risicoklasse. Welk medisch hulpmiddel jij ook produceert, Kuijpers zorgt dat je voldoet aan de Europese Medical Device Regulation (MDR).

Al jaren realiseren we gecontroleerde ruimtes op het hoogste kwaliteitsniveau. Dat is belangrijk, want niet alleen je product heeft te maken met aangescherpte eisen vanuit de MDR, maar ook je omgeving. Daarom is er binnen Kuijpers veel aandacht voor het inpassen van productieapparatuur in je cleanroom. Uiteraard optimaal afgestemd op de juiste risicoklasse voor jouw proces.

We vertalen jouw vragen en behoeftes naar een passend ontwerp en zijn een betrokken partner in het traject van bouw, onderhoud en exploitatie. Zo bouwen we samen aan een langdurige samenwerking in je complete facility lifecycle. Heeft jouw organisatie behoefte aan uitbreiding of bouw van ruimtes voor medical devices? Of aan een betere integratie van je apparatuur? We vertellen je er graag meer over.

Neem contact met ons op

Wil je weten wat Kuijpers voor je kan betekenen? We vertellen je er graag meer over.

Harm van den Oever Manager Ontwerp & Engineering

Onze impact

Hightech productiefaciliteit voor Fujifilm

Bij Fujifilm in Tilburg verandert een fabrieksgebouw voor het inpakken van fotorolletjes in een hightech productiefaciliteit voor het maken van cell culture media. Fujifilm nam Kuijpers in de arm voor het ontwerpen en realiseren van de cleanroom in het gebouw.

Lees meer
Referentie

Totaalaanpak nieuwe productiefaciliteit Repligen

In Breda is een gloednieuwe productiefaciliteit van het Amerikaanse biomedisch bedrijf Repligen van de grond gekomen. Kuijpers was hoofdaannemer en rustte het pand uit met hoogwaardige systemen en installaties op basis van GMP-kwalificaties

Lees meer
Referentie

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details