Radionucliden cleanroom

Life Sciences

Radionucliden

Radionucliden kunnen heel selectief tumorcellen opsporen en vernietigen. Daarmee vormen ze al tientallen jaren een fundamenteel onderdeel van de diagnose en behandeling van kanker en andere ziekten. Op het gebied van medische radionucliden is Kuijpers een actieve partner voor ziekenhuizen, onderzoeksinstellingen, laboratoria en producenten.

De markt voor radiofarmaceutica zal de komende jaren naar verwachting steeds verder groeien. Toch blijft één ding onveranderd: werken met radioactieve stoffen vereist een hoog gereguleerde omgeving. In Kuijpers vind je méér dan expertise en ervaring op het gebied van controlled environments. We ademen de wereld van life sciences, omdat het zo goed past bij wie we zijn: een deskundige partner die met jou wil werken aan een betere wereld.

Onze vakmensen begrijpen je proces en alles wat je daarvoor nodig hebt. Realiseren we een radionucliden-faciliteit in een bestaande omgeving? Dan kijken we samen naar de optimale indeling. Werkbaar voor je mensen en met oog voor resultaat. Denk je juist aan nieuwbouw? Ook dan zijn we graag betrokken van a tot z. We staan aan de basis van je ontwerp, realiseren je volledige infrastructuur en blijven proactief aangehaakt voor service en onderhoud.

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Neem gerust contact op met Emilio.

Emilio de Vet Projectdirecteur

Onze impact

Bouw VU Amsterdam

Research & Diagnostiek Centrum ADORE, Amsterdam

“De kritische vragen van de mensen van Kuijpers lonen op de lange termijn.” Dat weet Marianne van der Bent, projectleider, zeker. Bij de bouw van het Research & Diagnostiek Centrum ADORE, in opdracht van Amsterdam UMC, locatie VUmc, zit de bouwcombinatie MedicomZes-Kuijpers er scherp in. Maar niet alleen dat: het team heeft opvallend veel werkplezier én een strakke planning te halen.

Lees meer
Referentie
Gebouw GE Healthcare

GE Healthcare, Eindhoven

De Eindhovense vestiging van GE Healthcare heeft sinds 2016 een nieuwe radiofarmaca apotheek, ter vervanging van de oude apotheek. Alle techniek is door Kuijpers ontworpen en geïnstalleerd. Omdat er in de apotheek radiofarmaca worden geproduceerd, was de uitdaging extra groot: de nieuwe cleanroom moest niet alleen aan de hoge GMP-richtlijnen voldoen maar ook aan de Kernenergiewet.

Lees meer
Referentie

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details