Cleanroom Echt

Life sciences

Research

Medische ontwikkelingen. Nieuwe medicijnen. Microbiologisch onderzoek. Experimentele technieken. Biosafety. Niets is mogelijk zonder goede research-faciliteit. Daarnaast worden laboratoria ook gebruikt voor quality control (QC). Een moderne labruimte met state-of-the-art onderzoeksmogelijkheden kan grote impact hebben op ons welzijn. Ook Kuijpers heeft een groot hart voor de sector die gaat over ons belangrijkste bezit: gezondheid. Niet voor niets zijn we trotse partner van de meest toonaangevende onderzoeksfaciliteiten en controlled environments in Nederland.

Onze kennis en ervaring strekt zich uit van de realisatie van een enkel microbiologisch laboratorium tot de bouw van complete research-centra. Van standaardoplossingen tot faciliteiten waarin ieder knopje speciaal voor jou is ontworpen en beproefd. Als geen ander weten we welke randvoorwaarden en hoge kwaliteitseisen daarmee gepaard gaan. Ook stonden we aan de wieg van het BSL 3 high containment onderzoekscentrum van het Erasmus MC: het enige BSL 3-lab van deze omvang in Nederland.

Heb jij behoefte aan een cleanroom, containment of complete onderzoeksfaciliteit? Met Kuijpers krijg je vakmanschap, flexibiliteit en korte lijnen. We zorgen ervoor dat je controlled environment voldoet aan de juiste classificatie en geen enkele fout oplevert die het onderzoek kan verstoren. Kies je voor Kuijpers? Dan kies je voor een partner waarmee je in no-time je research kunt starten of voortzetten.  Nieuwsgierig naar onze referenties en naar wat we voor jou kunnen betekenen? Onze specialisten vertellen je er graag meer over.

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Neem gerust contact op met Paul.

Paul van Dam Hoofd Ontwerp & Engineering
Sanquin in Amsterdam

Nieuw laboratorium Sanquin, Amsterdam

Sanquin ontwikkelt rond haar Amsterdamse hoofdkantoor een Health & Innovation District (Hid). Op deze campus kunnen bedrijven en startups in de transfusiegeneeskunde, oncologie, immunologie en hematologie zich ontwikkelen, samenwerken en faciliteiten delen. Eén van de gebouwen is daarvoor onlangs verbouwd door Kuijpers die zorgde voor het ontwerp en de bouwkundige en installatietechnische realisatie.

Lees meer
Referentie
Installaties Erasmus

Uniek biosafety-laboratorium Erasmus MC

Meer dan ooit weten we dat infectieziekten een serieuze bedreiging zijn voor de volksgezondheid. Om deze effectief te bestrijden is goed onderzoek naar de aard van gevaarlijke virussen essentieel. Dat gebeurt in een Biosafety-laboratorium (BSL) in het Erasmus MC. De faciliteit is uniek in Nederland, het is een BSL 3 high containment onderzoekscentrum. Wereldwijd zijn er nog geen honderd van dit type laboratoria en in ons land is dit momenteel zelfs het enige BSL 3-laboratorium van deze omvang. Het EMC werkt als verificatielab ook nauw samen met het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu.

Lees meer
Referentie

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details