Markten

Maatschappelijk vastgoed

Hoe creëert een museum optimale klimaatomstandigheden voor kunst, bezoeker én omgeving? Wat kan een onderwijsinstelling doen om de exploitatiekosten van een schoolgebouw te verlagen? En hoe geven gemeentes invulling aan de enorme verduurzamingsopgave? De wereld van maatschappelijk vastgoed is continu in beweging en wij bewegen graag mee.

Hoe zet je concrete stappen op het gebied van duurzaamheid, comfort, energiebesparing en vermindering van de CO2-uitstoot? Als je je dat wel eens afvraagt, ben je niet alleen. Je weet hoe je gebouw ervoor moet staan in 2030 of 2050. Maar heb je ook tijd, geld en kennis? Wat jouw situatie ook is, wij kunnen je helpen.  

Samen vertalen we dromen en ambities naar werkende oplossingen: technische installaties die aan de basis staan van duurzame, gezonde, comfortabele en efficiënte gebouwen. Soms heel natuurlijk, door te kijken naar logische vervangingsmomenten. Dan weer met innovatieve, grensverleggende ideeën. Naast advies, ontwerp en uitvoering, kun je ook op ons rekenen voor langjarig onderhoud en beheer.

Behoefte aan een positieve impact op jouw eigen primaire taak én op de energietransitie?

Bekijk onze oplossingen of neem direct contact op met Alex Hesling

Meer weten over onze
focusgebieden

Ambtelijke huisvesting

Ontdek

Musea

Ontdek

Onderwijs & Onderzoek

Ontdek

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Neem gerust contact op met Alex.

Alex Hesling Directeur maatschappelijk vastgoed

Onze impact

TERUGBLIK | Kuijpers Talks #1 | Maatschappelijk
vastgoed

In 2021 viert Kuijpers zijn 100-jarig bestaan en ter ere van ons jubileumjaar organiseren we gedurende het jaar interactieve talkshows: Kuijpers Talks. Zoals de verduurzaming van maatschappelijk vastgoed en gemeentelijk vastgoed.

Lees meer
Event
collegezaal Technische Universiteit Eindhoven

Licht perfect afgestemd op de omgeving bij Technische Universiteit Eindhoven

De Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) is gespecialiseerd in engineering, technologie en wetenschap. Op een standaard dag zijn de collegezalen bijna permanent gevuld. Lastig als het tijd is voor grootschalige aanpassingen aan het verlichtingssysteem. Daarom stroopte een bevlogen team van Kuijpers en TU/e de mouwen op in de zomervakantie van 2023. “Vanaf dag 1 was duidelijk: strakke planning of niet, we maken dit project samen tot een succes.”

Lees meer
Referentie
Ontwikkelen doen we samen

Ontwikkelen bij Kuijpers doen we samen

Mensen verbinden, kennis delen en zorgen dat iedereen goed in zijn vel zit bij een project. Dat is wat ik doe in mijn dagelijkse werk, en tegelijk ook waar mijn passie ligt. Bij Kuijpers krijg je de ruimte om ideeën en projecten uit te voeren die misschien niet per se binnen je normale takenpakket liggen, maar die wel de organisatie vooruit helpen. Zo ben ik betrokken geraakt bij het ontwikkelen van de kennis in onze branche en het opzetten van een ontwikkeltraject voor starters binnen onze organisatie. Het is gaaf om te zien dat deze ontwikkelingen veel verder gaan dan alleen mij als persoon of ons als organisatie.

Lees meer
Nieuws

Benieuwd naar andere Focusmarkten?

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details