Markten

Maatschappelijk vastgoed

Hoe creëert een museum optimale klimaatomstandigheden voor kunst, bezoeker én omgeving? Wat kan een onderwijsinstelling doen om de exploitatiekosten van een schoolgebouw te verlagen? En hoe geven gemeentes invulling aan de enorme verduurzamingsopgave? De wereld van maatschappelijk vastgoed is continu in beweging en wij bewegen graag mee.

Hoe zet je concrete stappen op het gebied van duurzaamheid, comfort, energiebesparing en vermindering van de CO2-uitstoot? Als je je dat wel eens afvraagt, ben je niet alleen. Je weet hoe je gebouw ervoor moet staan in 2030 of 2050. Maar heb je ook tijd, geld en kennis? Wat jouw situatie ook is, wij kunnen je helpen.  

Samen vertalen we dromen en ambities naar werkende oplossingen: technische installaties die aan de basis staan van duurzame, gezonde, comfortabele en efficiënte gebouwen. Soms heel natuurlijk, door te kijken naar logische vervangingsmomenten. Dan weer met innovatieve, grensverleggende ideeën. Naast advies, ontwerp en uitvoering, kun je ook op ons rekenen voor langjarig onderhoud en beheer.

Behoefte aan een positieve impact op uw eigen primaire taak én op de energietransitie?

Bekijk onze oplossingen of neem direct contact op met Alex Hesling

Meer weten over onze
focusgebieden

Ambtelijke huisvesting

Ontdek

Musea

Ontdek

Onderwijs & Onderzoek

Ontdek

Contact

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen? Neem contact op!

Alex Hesling Directeur maatschappelijk vastgoed

Onze impact

TERUGBLIK | Kuijpers Talks #1 | Maatschappelijk
vastgoed

In 2021 viert Kuijpers zijn 100-jarig bestaan en ter ere van ons jubileumjaar organiseren we gedurende het jaar interactieve talkshows: Kuijpers Talks. Zoals de verduurzaming van maatschappelijk vastgoed en gemeentelijk vastgoed.

Lees meer
Event

Verduurzaming Provincie Zuid-Holland

Om op het gebied van milieu, klimaat en de energietransitie het goede voorbeeld te geven, besloot de provincie Zuid-Holland om al de bouwdelen van het provinciehuis energieneutraal te maken. Met de duurzame renovatie van het hoofdgebouw is de start gemaakt.

Lees meer
Referentie

Rijksmonument in hartje Den Bosch klaar voor de toekomst

Voordat bezoekers in het huis welkom zijn, staat er een restauratie op de planning. Kuijpers bracht advies uit over de best passende installaties en is verantwoordelijk voor de uitvoering van alle E- en W-werkzaamheden.

Lees meer
Nieuws

Benieuwd naar andere Focusmarkten?

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details