Markten

Maatschappelijk vastgoed

Hoe creëert een museum optimale klimaatomstandigheden voor kunst, bezoeker én omgeving? Wat kan een onderwijsinstelling doen om de exploitatiekosten van een schoolgebouw te verlagen? En hoe geven gemeentes invulling aan de enorme verduurzamingsopgave? De wereld van maatschappelijk vastgoed is continu in beweging en wij bewegen graag mee.

Hoe zet je concrete stappen op het gebied van duurzaamheid, comfort, energiebesparing en vermindering van de CO2-uitstoot? Als je je dat wel eens afvraagt, ben je niet alleen. Je weet hoe je gebouw ervoor moet staan in 2030 of 2050. Maar heb je ook tijd, geld en kennis? Wat jouw situatie ook is, wij kunnen je helpen.  

Samen vertalen we dromen en ambities naar werkende oplossingen: technische installaties die aan de basis staan van duurzame, gezonde, comfortabele en efficiënte gebouwen. Soms heel natuurlijk, door te kijken naar logische vervangingsmomenten. Dan weer met innovatieve, grensverleggende ideeën. Naast advies, ontwerp en uitvoering, kun je ook op ons rekenen voor langjarig onderhoud en beheer.

Behoefte aan een positieve impact op jouw eigen primaire taak én op de energietransitie?

Bekijk onze oplossingen of neem direct contact op met Alex Hesling

Meer weten over onze
focusgebieden

Ambtelijke huisvesting

Ontdek

Musea

Ontdek

Onderwijs & Onderzoek

Ontdek

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Neem gerust contact op met Alex.

Alex Hesling Directeur maatschappelijk vastgoed

Onze impact

TERUGBLIK | Kuijpers Talks #1 | Maatschappelijk
vastgoed

In 2021 viert Kuijpers zijn 100-jarig bestaan en ter ere van ons jubileumjaar organiseren we gedurende het jaar interactieve talkshows: Kuijpers Talks. Zoals de verduurzaming van maatschappelijk vastgoed en gemeentelijk vastgoed.

Lees meer
Event
Jos Agterhof, Sjoerd Beemsterboer, Jeroen Zuiderduin, Mark Jense, Michiel van der Koppel bij Museon Den Haag

Snel en effectief energie besparen, Museon-Omniversum deed het

Museon-Omniversum in Den Haag investeert al jaren in de verduurzaming van haar panden. Na een reeks bouwkundige maatregelen zijn sinds vorig jaar de installaties aan de beurt. De eerste resultaten zijn al bereikt: dankzij efficiënte energiemaatregelen, verzorgd door Kuijpers, behaalde het in korte tijd een energiebesparing van 40.000 kilowattuur (kWh).

Lees meer
Referentie

Plan je route op weg naar DUMAVA-subsidie

Ben je eigenaar van bestaand maatschappelijk vastgoed? En wil je dat verduurzamen? Dan kun je tussen 3 juni 2024 en 31 oktober 2024 aanspraak maken op een tegemoetkoming in de investeringskosten. Hiervoor stelt het Rijk de relatief nieuwe DUMAVA-subsidie ter beschikking. De route daar naartoe stippelt Kuijpers voor je uit. Samen met subsidie-specialisten van onder meer subsidieadvieskantoor Finestri.

Lees meer
Nieuws

Benieuwd naar andere Focusmarkten?

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details