Markten

Maatschappelijk vastgoed

Hoe creëert een museum optimale klimaatomstandigheden voor kunst, bezoeker én omgeving? Wat kan een onderwijsinstelling doen om de exploitatiekosten van een schoolgebouw te verlagen? En hoe geven gemeentes invulling aan de enorme verduurzamingsopgave? De wereld van maatschappelijk vastgoed is continu in beweging en wij bewegen graag mee.

Hoe zet je concrete stappen op het gebied van duurzaamheid, comfort, energiebesparing en vermindering van de CO2-uitstoot? Als je je dat wel eens afvraagt, ben je niet alleen. Je weet hoe je gebouw ervoor moet staan in 2030 of 2050. Maar heb je ook tijd, geld en kennis? Wat jouw situatie ook is, wij kunnen je helpen.  

Samen vertalen we dromen en ambities naar werkende oplossingen: technische installaties die aan de basis staan van duurzame, gezonde, comfortabele en efficiënte gebouwen. Soms heel natuurlijk, door te kijken naar logische vervangingsmomenten. Dan weer met innovatieve, grensverleggende ideeën. Naast advies, ontwerp en uitvoering, kun je ook op ons rekenen voor langjarig onderhoud en beheer.

Behoefte aan een positieve impact op jouw eigen primaire taak én op de energietransitie?

Bekijk onze oplossingen of neem direct contact op met Alex Hesling

Meer weten over onze
focusgebieden

Ambtelijke huisvesting

Ontdek

Musea

Ontdek

Onderwijs & Onderzoek

Ontdek

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Neem gerust contact op met Alex.

Alex Hesling Directeur maatschappelijk vastgoed

Onze impact

TERUGBLIK | Kuijpers Talks #1 | Maatschappelijk
vastgoed

In 2021 viert Kuijpers zijn 100-jarig bestaan en ter ere van ons jubileumjaar organiseren we gedurende het jaar interactieve talkshows: Kuijpers Talks. Zoals de verduurzaming van maatschappelijk vastgoed en gemeentelijk vastgoed.

Lees meer
Event
Denis Hendrickx, Joost de Bruin en Rick van Lith

Abdij van Berne verbindt heden en verleden. Samen met Kuijpers.

Wat hebben archeologische vondsten, een abdij en Kuijpers met elkaar te maken? Sinds 2021 veel. “We hebben op het terrein van de Abdij van Berne een hypermodern depot voor bodemvondsten gerealiseerd”, vertellen projectleider Mehmet Gülgül en bedrijfsleider Rick van Lith. Ze zijn beiden van Kuijpers. “Heel bijzonder om heden en verleden zo bij elkaar te brengen. En om met onze installaties mee te helpen dat verleden door te geven aan toekomstige generaties.”

Lees meer
Referentie
Roel van der Heijden

Werken aan gebouwen van de toekomst

Kuijpers is een flinke onderneming, maar nog niet altijd bekend bij studenten van de TU. Roel van der Heijden liep stage bij ons en ging niet meer weg. Hij vertelt waarom.

Lees meer
Nieuws

Benieuwd naar andere Focusmarkten?

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details