Gemeente Hattem

Maatschappelijk vastgoed

Ambtelijke huisvesting

De overheid heeft een voorbeeldfunctie bij het verduurzamen van Nederland. Met kantoorgebouwen die energiezuinig zijn. Toekomstbestendig. En als het even kan: circulair. Wij begrijpen daarom je hoge ambities voor jouw installaties. We helpen je graag jouw doelen te bereiken. 

Wil je jouw kantoorgebouw comfortabel en duurzaam maken? Benut dan onze expertise in technische installaties. We bieden je het complete pakket. Van advies en ontwerp tot realisatie en onderhoud. Ook installatieoplossingen voor maximale circulariteit horen erbij. Zit je nog in de fase van marktconsultatie? Dan kun je ook bij ons terecht. We helpen je graag met jouw offerte-uitvraag. De reden? Met een goede aanbesteding help jij Nederland sneller verduurzamen. Daar dragen we met ons advies graag een steentje aan bij. Zelfs als de opdracht naar een andere contractpartner gaat.

Van slimme zonwering tot energieneutrale klimaatinstallaties. We verduurzaamden al honderden ambtelijke panden in Nederland. Wat deze projecten gemeen hebben? Opdrachtgevers die de markt uitdaagden. Die nieuwsgierig waren naar onze aanpak voor maximale duurzaamheidswinst. En ons de ruimte gaven innovatieve oplossingen toe te passen. Dáár krijgen wij energie van. Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen doen? We vertellen je graag meer.

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Neem gerust contact op met Alex.

Alex Hesling Directeur maatschappelijk vastgoed

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details