Helaas...

Het maximale aantal deelnemers is bereikt. Daarom is het niet meer mogelijk je hiervoor aan te melden.

Met vriendelijke groet,

Alex van Keulen
Commercieel Manager | Kuijpers

M: 06 25 42 01 28

Heeft u geen tijd voor intensieve studietrajecten en wilt u toch snel en effectief uw kennis op het gebied van service en onderhoud bijspijkeren? Kom dan naar een van onze gratis toegankelijke Masterclasses Maintenance 2.0.

Een ochtend vol nieuwe inspiratie, kennis en kansen om te netwerken. In één ochtend nemen we u mee in de nieuwste ontwikkelingen, inzichten en trends binnen de onderhoudswereld. Drie topsprekers zullen hun kennis en ervaring vanuit de praktijk situatie met u delen.

Tijdens deze Masterclass Maintenance 2.0 leert u van onze gastsprekers uit verschillende branches hoe zij aankijken tegen onderhoud. Uiteraard delen ze graag de 'tips en tops' met u.

U leert in een inspirerende omgeving en in een korte tijd van elkaar. Na deze Masterclass Maintenance 2.0 bent u volledig geïnformeerd en kunt u een eigen visie ontwikkelen op het onderhoud aan uw gebouw. Geen theoretische modellen maar praktijkvoorbeelden geven u het gereedschap voor uw toekomst.

Deze uitnodiging is bedoeld voor beheerders en eigenaren van vastgoed. Er is plaats voor 40 deelnemers per bijeenkomst. Tijdens de Masterclass Maintenance 2.0 en het informele gedeelte naderhand, is voldoende ruimte voor vragen aan onze gastsprekers en voldoende gelegenheid om ook met andere deelnemers van gedachten te wisselen.

Gastsprekers:

Anja Kanters is algemeen directeur van Donkergroen, een landelijk actief familiebedrijf met bijna 1.000 vakmannen en -vrouwen vanuit Design, Realisatie en Beheer voor binnen- en buitengroen.

"Een gezonde leefomgeving, in en rondom gebouwen, is rendabel voor gebruikers én investeerders. Meetbare kwaliteit, transparantie, kostenbeheersing en toename klant- en klant van de klantbeleving, daar maken wij ons druk om. Want Groen maakt Gelukkig", aldus Anja Kanters. Een kijk op wettelijke verplichtingen en duurzame mogelijkheden vanuit praktijkcases; vernieuwend en zeker inspirerend en antwoord op uw vragen tijdens de Masterclass Maintenance 2.0.

> Spreker op 7 november in Breda & op 8 november 2019 in Eindhoven

Ad Kennes is de oprichter en directeur van EDUGAST

Hoe worden vliegtuigen eigenlijk onderhouden en wat kunnen wij daarvan leren? Ing. Ad Kennes leert u tijdens deze Masterclass op een inspirerende manier wat u kunt leren van zijn branche. Ad Kennes heeft ruim 40 jaar ervaring in het onderhouden van diverse vliegtuigen en heeft de erediploma van het Generaal Snijdersfonds ontvangen. voor zijn bijzondere verdiensten in de luchtvaart.

> Spreker op 7 november in Breda & op 8 november 2019 in Eindhoven

Carl Migchels is directeur van SY-nergy Groep en specialist in processen en procesmanagement rondom Beheer van Onderhoud (Exploitatiemanagement) van Vastgoed.

Gepland maintenance, prestatiegericht onderhoud, of alles op zijn beloop laten wat is voor mijn situatie nu het beste? Aan welke van door de overheid opgelegde verplichtingen moet ik nu als eerste mijn geld investeren? In deze Masterclass Maintenance 2.0 leert hij u graag hoe u deze en andere vragen kunt beantwoorden, zonder technisch specialist te hoeven zijn.

> Spreker op 8 november 2019 in Eindhoven

Julian van Groesen is directeur van GBM advies, een onafhankelijk adviesbureau dat zich bezighoudt met alle facetten ten aanzien van het beheer en onderhoud van gebouwen en installaties. De complete vastgoedexploitatie.

Gepland maintenance, prestatiegericht onderhoud, of alles op zijn beloop laten wat is voor mijn situatie nu het beste? Aan welke van door de overheid opgelegde verplichtingen moet ik nu als eerste mijn geld investeren? Julian van Groesen leert u in deze Masterclass Maintenance 2.0 hoe u deze en andere vragen kunt beantwoorden, zonder technisch specialist te hoeven zijn.

> Spreker op 7 november 2019 in Breda.