Meerjarig contract voor beheer en onderhoud bij Instituut Verbeeten

22 februari 2018

Instituut Verbeeten en Kuijpers tekenden onlangs een meerjarige overeenkomst voor het beheer en onderhoud van de gebouwgebonden installaties voor de drie locaties van Instituut Verbeeten in Tilburg, Breda en ‘s-Hertogenbosch. De overeenkomst heeft een minimale duur van vijf jaar met een optie tot verlenging naar tien jaar en is per 1 februari 2018 gestart.

Het betreft een contract voor prestatiegericht integraal onderhoud en beheer waarin de optimale balans wordt gerealiseerd tussen de kwaliteit van de technische installaties en de ondersteuning van het primaire proces van Instituut Verbeeten. Daarnaast wordt de bestaande energiecentrale aangepast zodat er energie op een duurzame wijze kan worden geleverd.

Martin Verveer, Bestuurder Instituut Verbeeten: “Wij hebben vertrouwen in de aanpak van Kuijpers. Met deze opdracht levert Kuijpers een bijdrage aan de continuïteit van Instituut Verbeeten”.

Instituut Verbeeten levert met drie vestigingen in Tilburg, Breda en ‘s-Hertogenbosch al 65 jaar zorg op het gebied van radiotherapie (bestraling van doorgaans kwaadaardige aandoeningen) en nucleaire geneeskunde (onderzoek en behandeling met behulp van radioactieve stoffen). Eén van de doelstellingen van Instituut Verbeeten is om patiënten zoveel mogelijk kwaliteit van leven te geven door genezing, levensverlenging of pijnvermindering. Om dit te bereiken hebben zij twee belangrijke instrumenten tot hun beschikking, te weten de menselijke maat en de techniek. Twee aspecten die goed bij Kuijpers passen.

Ga terug