Cees Vos nieuwe directeur Kuijpers Centrale Projecten

9 mei 2016

Cees Vos is per 2 mei 2016 in dienst bij Kuijpers, als directeur van Kuijpers Centrale Projecten. Hij is zowel commercieel als operationeel verantwoordelijk voor de grote en complexe projecten.

Achtergrond

Cees Vos is 42 jaar en heeft meer dan 15 jaar ervaring in de installatiebranche. Hij vervulde zowel commerciële als projectmanagementfuncties bij diverse technisch dienstverleners als Kropman en BAM Techniek. Na zijn functie als commercieel directeur bij Heijmans start hij nu bij familiebedrijf Kuijpers. Cees hoopt hier een nieuwe uitdaging te vinden: “Kuijpers wil de klanttevredenheid en medewerkerstevredenheid vergroten. Dat klinkt goed, maar het moet wel meetbaar zijn. Hier ligt mijn uitdaging: we doen het nu zoals we het nu doen, morgen doen we het beter.”

Mede door zijn kennis en ervaring is Cees zeer goed op de hoogte van wat er speelt in markten waarin Kuijpers actief is: bijvoorbeeld de markt van gezondheidszorg, datacenters en hightech. Daarom heeft het familiebedrijf er alle vertrouwen in dat Cees bijdraagt aan de verdere ontwikkeling die Kuijpers doormaakt.

Ga terug