Productiefaciliteit HALIX Leiden bereikt hoogste punt

13 mei 2019

Op 7 mei 2019 is het hoogste punt van de nieuwe productiefaciliteit voor biofarmaceutisch bedrijf HALIX op Leiden Bio Science Park feestelijk gevierd. Technisch dienstverlener Kuijpers heeft als hoofdaannemer de opdracht in 2018 verworven.

Alle bouwers zijn door William Dirks, projectmanager bij Kuijpers, bedankt voor hun inspanningen. Hij complimenteerde iedereen met de enorme prestatie die geleverd wordt.

Peter Janssen, projectdirecteur namens HALIX, bedankte namens de opdrachtgever alle bouwers maar legde een extra nadruk op de veiligheid. Hij wees erop, dat er op dit moment 70.000 constructie-uren zijn gemaakt zonder incidenten met verzuim. HALIX vindt net zoals Kuijpers erg belangrijk dat er veilig gewerkt wordt. Hij sloot af met de slogan: “veiligheid eerst, kwaliteit altijd”.

Na deze mooie woorden is onder het genot van een drankje de vlag gehesen door Harry Flore (CEO HAL Allergy Group) en Cees Vos (Kuijpers).

De eerst volgende mijlpaal is de interim delivery op 30 juni 2019. In november 2019 zal de nieuwbouw worden opgeleverd. Met de komst van een nieuw state of the art productiefaciliteit kan HALIX haar klanten ook in de toekomst optimaal blijven bedienen.

Ga terug