Kuijpers bouwt mee aan een prachtig initiatief: Het Adriano Huis

3 december 2018

Het Adriano Huis, een woon-zorgvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking i.c.m. ernstige gedragsstoornis, is bijna klaar voor gebruik. Het Adriano Huis is een initiatief van Farid El-Khassim en Jelle Gillissen. Het bouwteam waar Kuijpers onderdeel van uitmaakt is onlangs gestart met de verbouwing van de oude Cort Heyligerskazerne in Bergen op Zoom. Deze wordt in vijf maanden omgetoverd tot woon-zorgcomplex dat een thuis biedt aan 22 bewoners. Er wordt een veilige plek gecreëerd waar de cliënten zich écht thuis kunnen voelen en een normaal leven kunnen leiden.

Kuijpers realiseert alle technische installaties waaronder licht- en krachtinstallaties, centrale warmwatervoorziening, sanitair en het ventilatiesysteem. 

Belangrijk in de verbouwing is het hergebruik van bestaande materialen. Dit past goed bij het gedachtegoed van Kuijpers en Het Adriano Huis. Maximaal circulair!

De officiële opening staat gepland in april 2019, maar voor die tijd moet er nog veel gedaan worden. Wat allemaal vertelt Farid El-Khassim, een van de initiatiefnemers, in een interview met Zuid-West TV.

Meer weten en benieuwd hoe de naam is ontstaan? Bezoek de site van Het Adriano Huis.


foto 1: initiatiefnemers Farid El-Khassim en Jelle Gillissen , foto 2: initiatiefnemers met het bouwteam


Ga terug