INTERVIEW | Mensen maken het verschil bij FrieslandCampina Lochem

16 april 2021

FrieslandCampina voorziet elke dag miljoenen consumenten wereldwijd van waardevolle voedingsstoffen uit melk. Op de locatie in Lochem werkt FrieslandCampina al bijna twee decennia nauw samen met Kuijpers ProjectServe. “We hebben aan een half woord genoeg.”

FrieslandCampina Butter & Milkpowder in Lochem is één van de grootste melk- en roomverwerkende locaties in Nederland. Hier produceert de zuivelonderneming zo’n honderd verschillende producten; van boter en boterolie tot melkpoeder en gespecialiseerde melkeiwitten. “Dat productieproces willen we te allen tijde garanderen”, vertelt portfoliomanager Xander ten Hove. “Ook tijdens optimalisatie- en vervangingswerkzaamheden of de realisatie van nieuwe installaties. Daarvoor is een betrouwbare partner op het gebied van procestechniek, engineering, projectmanagement en automatisering onmisbaar.”

Henk Broeke: “Bij zo’n complexe uitdaging is het cruciaal om samen te werken met een partner die je vertrouwt. We kunnen lezen en schrijven met elkaar en hebben ondertussen aan een half woord of snelle blik genoeg om elkaar te begrijpen.”
Klik hier voor het volledige interview met FrieslandCampina portfoliomanager Xander ten Hove, manager productie Henk Broeke en onze collega Hans Boevink (vestigingsleider Kuijpers ProjectServe Zelhem).
Ga terug