Kuijpers neemt elektrotechnisch installateur Jac Mulders over

22 december 2016

Lokale specialist vindt aansluiting bij Brabants familiebedrijf.

Technisch dienstverlener Kuijpers neemt met ingang van 1 januari 2017 de activiteiten van Jac Mulders elektrotechniek bv over. Het van oorsprong Helmondse familiebedrijf Kuijpers, met vestigingen in heel Nederland waaronder Den Bosch, continueert de activiteiten van het Bossche familiebedrijf Jac Mulders. Na ruim 60 jaar vervolgt de succesvolle elektrotechnische onderneming haar werkzaamheden onder de vlag van Kuijpers. Eigenaar Bart Mulders, zoon van oprichter Jacques Mulders, draagt zijn klanten, relaties en medewerkers met veel vertrouwen over aan Kuijpers.

Kuijpers waarborgt met de overname de continuïteit van dienstverlening aan de klanten van Jac Mulders. Het bedrijf integreert de activiteiten van het elektrotechnische bedrijf in de nabije toekomst volledig binnen de eigen vestiging in Den Bosch onder leiding van vestigingsleider Wilco van den Heuvel. Bart Mulders blijft de eerste maanden van 2017 betrokken bij de overname en draagt zijn kennis en ervaring in het belang van zijn klanten en medewerkers zorgvuldig over. Kuijpers biedt de klanten van Jac Mulders naast elektrotechnische kennis en kunde een volledig palet aan technische diensten van werktuigbouwkunde, meet- en regeltechniek en onderhoud tot aan specialistische oplossingen op het vlak van beveiliging, gebouwautomatisering en duurzaamheid.

Stevige basis voor de toekomst

Voor Kuijpers is de overname een volgende stap in het leggen van een stevige basis voor de toekomst. Aukje Kuypers, algemeen directeur Kuijpers: “De omzet en klanten van Jac Mulders vormen een mooie versterking op de bestaande orderportefeuille van de vestiging Den Bosch. De voortzetting van de activiteiten van het elektrotechnische bedrijf en met name de kennis en ervaring van de nieuwe medewerkers bieden volop kansen en mogelijkheden! Bovendien is er een mooie parallel tussen de duurzame ambitie van Kuijpers en Jac Mulders waar toekomstbestendig denken en handelen centraal staat. Beide bedrijven zijn onder meer aangesloten bij de Bossche Energie Coalitie (BEC). Voorop staat de continuering van de dienstverlening en tevredenheid van de klanten en medewerkers. Met onze vestiging in Den Bosch bieden we hen het vertrouwde gevoel van het bedrijf om de hoek ondersteund door een landelijke organisatie.”

Jac Mulders elektrotechniek bv is al ruim 60 jaar een bekend en erkend elektrotechnisch installateur in de regio Den Bosch. Een typisch Brabants bedrijf met een regionale uitstraling en een vakbekwaam, enthousiast team dat in alles wat ze doet kwaliteit, veiligheid en zekerheid nastreeft. Bart Mulders, huidig directeur eigenaar Jac Mulders: “Tijdens de afgelopen periode heb ik Kuijpers leren kennen als een vakbekwaam en solide bedrijf. Ik draag mijn team en klanten dan ook vol energie en vertrouwen in de toekomst over aan dit mooie Bossche bedrijf”.
Ga terug