Kuijpers neemt Hultermans B.V. over

13 december 2017

Kuijpers neemt met ingang van 2 januari 2018 Hultermans B.V. over. Het familiebedrijf uit Kaatsheuvel is gespecialiseerd in elektrotechniek, beveiliging en industriële automatisering. Met de overname versterkt Kuijpers zijn regionale positie en maakt een completere dienstverlening aan de klanten van beide bedrijven mogelijk. Oprichter en eigenaar Ad Hultermans draagt zijn klanten, relaties en medewerkers met veel vertrouwen over aan Kuijpers.

Aukje Kuypers, algemeen directeur Kuijpers: “Voor Kuijpers is de overname een positieve stap om de lokale verankering van de vestiging Tilburg verder te verstevigen. De specialistische kennis en ervaring van de medewerkers biedt volop kansen en vormt een mooie aanvulling op het bestaande team in de regio. Met twaalf vestigingen verspreid over Nederland zijn we altijd in buurt. We snappen de lokale cultuur en zijn daar onderdeel van. Daarnaast profiteert de lokale markt van onze landelijke slagkracht en de specialistische kennis die we in huis hebben.”

Kuijpers biedt integrale oplossingen voor gebouwgebonden installaties en procestechniek, van ontwerp tot realisatie en van onderhoud tot exploitatie. De klanten van Hultermans kunnen, naast de voor hen bekende diensten, bij Kuijpers onder meer terecht voor oplossingen op het gebied van werktuigbouwkunde, onderhoud gebouwautomatisering en duurzaamheid. Andersom biedt de overname Kuijpers de ruimte om regionaal verder te groeien vanuit de specialistische kennis op het gebied van elektrotechniek, beveiliging en industriële automatisering. Kuijpers integreert de activiteiten van Hultermans in de nabije toekomst binnen de eigen vestiging in Tilburg onder leiding van vestigingsleider Jack Leijten. Ad Hultermans blijft de eerste periode van 2018 betrokken bij de overname en draagt zijn kennis en ervaring in het belang van zijn klanten en medewerkers zorgvuldig over.

Hultermans is een bekend en erkend installateur in de regio Tilburg. Met een vakbekwaam en enthousiast team van specialisten biedt het bedrijf haar klanten reële maatwerkoplossingen. Ad Hultermans, huidig directeur-eigenaar: “In 1989 ben ik het bedrijf samen met mijn vrouw Maria vanaf thuis gestart. Na bijna 30 succesvolle jaren is het tijd om het stokje over te dragen. Tijdens de afgelopen periode heb ik Kuijpers leren kennen als een toekomstgericht en persoonlijk bedrijf. Ik draag mijn mensen en klanten dan ook met vertrouwen over”.


Ga terug