Kuijpers organisatiepartner Conferentie Gebouw Automatisering

1 november 2017

Kuijpers is op 1 en 2 november organisatiepartner van de Nationale Conferentie Gebouw Automatisering, een initiatief van de Nederlandse Brancheorganisatie voor Gebouw Automatisering.

Verdeeld over twee dagen wordt een gevarieerd programma aangeboden. Sprekers uit de hele vastgoedketen gaan verder in op ‘waarom wel of waarom niet’ van gebouwautomatisering en de toekomstvisie op onze gebouwde omgeving.

De focus op de eerste dag ligt op de wijzigingen in de bouw- en vastgoedsector door de toepassing van technologie. Daardoor kunnen de functies in gebouwen verbeterd worden en kan duurzaamheid als gamechanger gezien worden. Eindgebruikers en professionals uit de keten zullen aan het woord komen met hun baanbrekende visies. Het rendement van gebouwen wordt sterk verbeterd.

Op de tweede dag duiken de sprekers de techniek in en spreken over scrum & agile, commissioning in de praktijk, data science en open systems. Collega Tim de Grouw is een van de sprekers en geeft de bezoekers zijn visie op de rol van de systeemarchitect: "onmisbaar met de huidige complexiteit van installaties in gebouwen. Integrale aanpak van gebouwautomatisering is cruciaal."

Aanvullend op het programma met sprekers is er gedurende de twee conferentiedagen een beursvloer ingericht, waarop de deelnemende bedrijven zich presenteren. 

Lees hier meer over de visie van Tim


Ga terug