Kuijpers Talks | Verduurzaming maatschappelijk vastgoed

2 maart 2021

In 2021 viert Kuijpers zijn 100-jarig bestaan en wie jarig is trakteert. Ter ere van ons jubileumjaar organiseren we daarom gedurende het jaar een aantal interactieve talkshows: Kuijpers Talks. Inspirerende kennisevents waarmee we samen met onze tafelgasten ingaan op maatschappelijke onderwerpen die er toe doen. Zoals de verduurzaming van maatschappelijk vastgoed, en gemeentelijk vastgoed in het bijzonder.

Kuijpers Talks #1 | Hoe je maatschappelijk vastgoed wél kunt verduurzamen.

Vanuit een fantastische pop-up studio in het Noordbrabants Museum maken we een online uitzending gericht op de verduurzaming van maatschappelijk vastgoed. Gepassioneerde vakmensen uit de hele keten die een uitgesproken visie hebben op verduurzaming van maatschappelijk vastgoed schuiven aan bij presentator Patrick Nederkoorn en Aukje Kuypers.

U bent van harte uitgenodigd om op maandag 29 maart van 12.00 uur - 13.00 uur via een livestream deel te nemen aan de Kuijpers Talks. Na afloop van de online talkshow bieden we de mogelijk om deel te nemen aan verdiepende break-out sessies over actuele praktijkcases.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Onze gasten | Inspirerend en veelzijdig

Bij het samenstellen van ons programma hebben we uiteraard nagedacht over een tafelschikking die past bij een 100-jarig jubileum. Gepassioneerde vakmensen uit de hele keten die een uitgesproken visie hebben op verduurzaming en daarin een bepalende rol spelen. 

Stuk voor stuk gasten die vanuit hun jarenlange kennis en ervaring een sterke inhoudelijke bijdrage kunnen leveren aan Kuijpers Talks.

Videoboodschap Doekle Terpstra, voorzitter Techniek Nederland


Programma | Inhoudelijk en afwisselend

Hoe geven we integraal invulling aan de verduurzamingsambitie binnen het domein van maatschappelijk vastgoed? Welke rol spelen tijdsdruk, beperkte financiële middelen en de beschikbare kennis en kunde?

Door alle schakels uit de keten samen te brengen - van klant tot overheid en van architect tot partners in de realisatie - ontstaat een bijzondere dynamiek. In een online uitzending belichten we onder begeleiding van ervaren tafelheer Patrick Nederkoorn en samen met Aukje Kuypers, de verschillende perspectieven op ons vraagstuk.

In deze video licht presentator Patrick Nederkoorn een tipje van de sluier op van de verschillende tafelgasten die bij hem en Aukje Kuypers aanschuiven.


Ga terug