Kuijpers versterkt Raad van Commissarissen

19 september 2019

Met ingang van 1 september zijn Marianne Smits en Carlo van de Weijer toegetreden tot de Raad van Commissarissen van Kuijpers. Met de komst van de twee nieuwe commissarissen nemen we op 1 januari 2020 met grote waardering afscheid van de heer Haddo Meijer. Hij heeft Kuijpers de afgelopen 10 jaar met raad en daad bijgestaan.

Marianne Smits (1964) heeft ruim 30 jaar ervaring als financieel adviseur en accountant. Ze heeft een grote affiniteit met ondernemen en familiebedrijven in het bijzonder. Marianne was eerder onder meer werkzaam bij PricewaterhouseCoopers en bij HLB Van Daal, waar ze verantwoordelijk was voor de locatie ’s-Hertogenbosch. Ze is een ‘Anders Denker’ met ruime ervaring die voor dynamiek en diversiteit zorgt binnen de Raad van Commissarissen.

Carlo van de Weijer (1966) heeft werktuigbouwkunde gestudeerd aan de Technische Universiteit in Eindhoven (TU/e) en heeft een brede ervaring in de auto-industrie, onder meer bij TomTom en Siemens. Hij is momenteel directeur van het Eindhoven AI Systems Institute aan de TU/e en adviseert daarnaast ministeries en het bedrijfsleven over de toekomst van mobiliteit. Carlo brengt veel bestuurlijke ervaring mee en zorgt met zijn ruime ervaring buiten de installatie- en bouwsector voor een nieuw geluid aan tafel.

Aukje Kuypers: “We hebben bewust gekozen voor een commissaris met een financieel profiel en een commissaris met een innovatie profiel. Met de komst van deze twee prettige professionele commissarissen zetten we ook op governance-gebied de benodigde stappen in de ontwikkeling van onze organisatie. Een goede aanvulling binnen onze Raad van Commissarissen en een passende opvolging voor het vertrek van de heer Meijer. Het is een positieve ontwikkeling dat we met deze benoemingen ook meer diversiteit in de breedste zin van het woord in het commissariaat mogen verwelkomen.”

"We hebben bewust gekozen voor een commissaris met een financieel profiel en een commissaris met een innovatie profiel."

Met ingang van 1 januari 2020 bestaat de Raad van Commissarissen van Kuijpers uit voorzitter Fokko Keun, Wim Kuypers, Ton Stuifzand, Marianne Smits en Carlo van de Weijer.Ga terug