TERUGBLIK: SmartWell Building Event 2018

28 september 2018

Geïnspireerd door de hype aan Duurzame Gebouwen, Slimme Gebouwen, Gezonde Gebouwen, Well-being, Edge Technology, Circulaire Economie en de Techno Sapiens. Van de mooiste science fiction animaties tot aan de slimste gebouwen ter wereld, alles kan. Maar vraagt u zich wel eens af wat u er morgen mee kunt doen? Kuijpers geeft u een antwoord op die vraag, zodat u kunt blijven dromen, maar nu wel alvast een stel panklare oplossingen krijgt om mee aan de slag te gaan.

Op 27 september 2018 werd op de KNVB Campus in Zeist het SmartWell Building Event gehouden voor relaties van Kuijpers. Op deze dag namen wij onze gasten mee naar de droom van de toekomst en welke thema’s van vandaag en de oplossingen van nu hen daarbij kunnen helpen.

Na de aftrap met Scheidsrechter Danny Makkelie die ons meenam in de wereld van de VAR, konden onze gasten in verschillende parallelsessies kennis opdoen en uitwisselen. Tijdens de verlenging was het de beurt aan Algemeen Directeur en Zakenvrouw van het Jaar 2018, Aukje Kuypers om ons mee te nemen in haar droom over de toekomst van slimme en gezonde gebouwen. Tijdens de nabeschouwing en borrel stond het Duurzame Elftal klaar met de Duurzame Oplossingen die Kuijpers nu al kan bieden.

We kijken terug op een sportieve en inspirerende dag waar we natuurlijk graag een samenvatting van delen.

> Klik hier voor een fotoverslag

Onze Duurzame Oplossingen nog eens nalezen? Klik dan op onderstaande thema's voor meer informatie:

  • Duurzaam Facility Management
  • PV-Gevel

Ga terug