TERUGBLIK | Projectexcursie Naturalis

5 april 2019

Wat wordt Naturalis Biodiversity Center Nederland mooi! Op 4 april 2019 hebben we samen met relaties van Kuijpers en ULC Groep dit prachtige gebouw alvast mogen bewonderen. Mooie presentatie door Caroline Breunesse over de inrichting van de negen fonkelnieuwe tentoonstellingszalen.

Installatiecombinatie ULC-Kuijpers bouwt de complete werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties van Naturalis Biodiversity Center in Leiden. Het project is onderdeel van de grootscheepse nieuwbouw en renovatie die Naturalis op dit moment ondergaat.

De grondige verbouwing van Naturalis is nodig omdat zowel het bezoekersaantal van het museum, als het aantal collectie-items van het instituut meer dan verdubbelden in de afgelopen jaren. Daarnaast nam ook het aantal onderzoekers de afgelopen jaren sterk toe, waardoor de kantoorfaciliteiten en laboratoriumruimten te kort schieten.

> Klik hier voor meer projectinformatie

Medio 2019 opent Naturalis haar deuren, een nieuwe ontmoetingsplek voor iedereen die meer wil ontdekken en leren over de natuur. Hét nationale kennisinstituut over biodiversiteit. En een prachtig nieuw familiemuseum.

Fotocolage van Projectexcursie Kuijpers bij Naturalis


Ga terug