TERUGBLIK: SmartWell Building kennissessie in Efteling Hotel

21 juni 2019

Gisteren hebben we voor onze relaties weer een inspirerende kennissessie over SmartWell Building georganiseerd in het Efteling Hotel. Onze experts Alex Hesling, Martin Staal en Martijn van Helmond vertelden de laatste ontwikkelingen op het gebied van 'Slim & Gezond', 'Duurzaam & Circulair' en 'Alliantiemodel: Anders Denken & Samenwerken'. 

Na de presentaties verplaatsten we ons naar de VIP Vlonder Aquanura waar we samen de bijeenkomst hebben afgesloten met de sensationele watershow Aquanura. Aquanura is een van de mooie projecten bij de Efteling waarbij Kuijpers reeds enkele jaren is betrokken. 

Is uw gebouw al toekomstproof?

Slimme en gezonde gebouwen die duurzaam en circulair zijn. Het zijn toekomstbestendige gebouwen waarin mensen graag verblijven en optimaal kunnen presteren. Deze zijn vaak voorzien van slimme technologieën. Bij Kuijpers gaat de visie nog verder: Door open en transparant samen te werken en anders te denken is het mogelijk om werkelijk het welzijn en de gezondheid van gebouwgebruikers te bevorderen. Meer weten over de sprekers en de inhoud van de presentaties? Klik hier. 

Smart Well Building kennissessies
Ga terug