Controlled Environments

Clean utilities

Kuijpers staat garant voor hoogwaardige, veilige en betrouwbare clean utilities. Zet je kwaliteit met stip op 1? Vertrouw dan op de jarenlange kennis en expertise van onze vakmensen.

Water for Injection, Purified Water, stoom, Clean Compressed Air, stikstof en zuurstof. Ze vormen de basis voor veel farmaceutische processen. Als ingrediënt in geneesmiddelen bijvoorbeeld. Of voor procedures in operatiekamers en cleanrooms. Maar ook voor het reinigen van apparatuur in laboratoria, bereidingsapotheken en ziekenhuizen. Bij al die onderdelen is het letterlijk van levensbelang dat er geen enkele vorm van verontreiniging plaatsvindt in  je installatie, product of proces.

Of het nu gaat om advies, ontwerp, bouw of onderhoud van clean utilities: in de gehele facility lifecycle staat Kuijpers graag naast je. We monitoren je installatie en waarborgen constant de gewenste hoge kwaliteit, zowel tijdens opslag als distributie. Tegelijkertijd helpen onze slimme oplossingen je besparen op water- en energieverbruik waar mogelijk. Zo investeer je niet alleen in je proces of in de levensduur van je installatie. Je investeert in een mooiere toekomst.

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Neem gerust contact op met Rene.

Onze impact

Bereidingsapotheek

Bereidingsapotheek Catharina Ziekenhuis, Eindhoven

In november 2021 is de nieuwe bereidingsapotheek van het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven officieel in bedrijf genomen. Kuijpers realiseerde dit project als partner van PP4C (Professional Partners for Cleanrooms) samen met bouwkundig aannemer Cornelissen en Brecon Group.

Lees meer
Referentie
Installaties bij Repligen

Totaalaanpak nieuwe productiefaciliteit Repligen

In Breda is een gloednieuwe productiefaciliteit van het Amerikaanse biomedisch bedrijf Repligen van de grond gekomen. Kuijpers was hoofdaannemer en rustte het pand – voorzien van cleanrooms, een laboratorium en enkele kantoren – uit met hoogwaardige systemen en installaties op basis van GMP-kwalificaties.

Lees meer
Referentie

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details