Vergaderruimte Neways Echt

Controlled environments

kennisontwikkeling

Maatschappelijke betrokkenheid is voor ons erg belangrijk. Daarom is Kuijpers actief lid van de brancheverenigingen VCCN, EHEDG en ISPE. Vanuit die verenigingen zijn we betrokken bij het opstellen van nieuwe richtlijnen. Ook faciliteren we wetenschappelijk onderzoek en zijn onze specialisten veelgevraagde sprekers op nationale en internationale congressen rondom controlled environments en contamination control.

Door deze maatschappelijke betrokkenheid bieden we onze medewerkers een breder perspectief en tegelijkertijd dragen we ons steentje bij aan het verder ontwikkelen van het vakgebied en de markt als geheel. 

Kuijpers voert op dit moment samen met TU Eindhoven onderzoeken uit op het gebied van controlled environments gerelateerd aan energiebesparingen. Met de uitkomsten vergaren we nieuwe kennis die ons verder helpt in ons vakgebied. We houden deze kennis niet voor onszelf, maar delen deze bewust met branche- en vakgenoten.

Waarom kiezen klanten voor Kuijpers?

Met ‘controlled environments’ als focusgebied mag Kuijpers zich aantoonbaar expert noemen in het adviseren over en het ontwerpen, bouwen en onderhouden van kritische onderzoeks- en productieomgevingen. We kunnen je helpen in het hele proces. Bovendien werkt er binnen de organisatie een centraal team van experts: bijna 35 mensen op locaties in Den Bosch en Leiden werken fulltime aan dit specialisme en draaien meerdere grote projecten per jaar. De kennis van deze experts hoort bij de top van Nederland.

Zij schuiven aan bij de klant om hen direct op maat te kunnen adviseren. Verder kiezen klanten onder meer voor ons, omdat we:

  • hen integraal en multidisciplinair bedienen (one-stop-shop/één aanspreekpunt);
  • hun time to market verkorten door onze integrale aanpak;
  • in complexe zaken aantoonbaar onderscheidend zijn;
  • documentatie goed op orde hebben en alles wat we doen ook kunnen aantonen;
  • niet alleen zeggen dat we expert zijn, maar ook mooie referenties hebben die dat bewijzen;· oog hebben voor detail, waardoor we met slimme oplossingen komen met jarenlang profijt, zonder dat het gevolgen heeft voor de kosten. 

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details