Twee mensen in een cleanroom

Controlled Environments

Quality Services

Heb jij behoefte aan een cleanroom, laboratorium, bereidingsapotheek, datacenter, tech-omgeving of complete faciliteit? Met de experts van Kuijpers Quality Services krijgt jouw project een vliegende start én een goed vervolg.

Quality assurance en quality control zijn essentieel om de kwaliteit van jouw processen, faciliteit én eindproduct optimaal te waarborgen. Om in de wereld van kwaliteit een nog betere partner te zijn, kun je vertrouwen op Kuijpers-specialisten met decennialange ervaring aan klantzijde in onder meer pharma en healthcare.

Omdat zij zelf hebben ervaren hoe eindgebruikers processen uitvoeren, adviseren zij als geen ander over bouwmogelijkheden die haarfijn aansluiten op jouw proces. Hiervoor maakt het geen verschil of je een gerenommeerde partij bent of een start-up.

Dirk de KleuverCommissioning Manager

Ons team onderscheidt zich in de wereld van Quality Services door uitgebreide kennis over engineering en bouw van controlled environments te verbinden met daadwerkelijke praktijkkennis over complexe klantprocessen, kwaliteit en compliance.

Jouw proces centraal

Bij de realisatie of aanpassing van jouw faciliteit leggen we het proces en de eisen in de beginfase goed vast. Iets waarvan je tijdens de werkzaamheden en zeker tijdens het gebruik van jouw faciliteit de vruchten plukt. Ook brengen we samen eisen, risicofactoren en regelgeving snel in kaart en faciliteren we je met duidelijke documenten voor procesvalidatie en performance qualification. Wil je tijdens het engineeringstraject toch iets aanpassen? Dan kun je vertrouwen op onze aanpak van project change control. Indien gewenst ondersteunen we u ook volledig bij de opzet van een eigen kwaliteitssysteem of zelfs een hele kwaliteitsafdeling. Een waardevolle extra voor start-ups en voor organisaties die kennis of resources missen op dit gebied.

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Neem gerust contact op met Dirk.

Dirk de Kleuver Commissioning Manager

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details