Controlled Environments

Validatie

Streef je naar een controlled environment die voldoet aan alle voorschriften en kwaliteitseisen? Vertrouw dan op de validatiediensten van Kuijpers. Met een schat aan ervaring in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van complexe omgevingen, biedt ons deskundige team nauwkeurige en betrouwbare validatieoplossingen. Een afzonderlijke afdeling zorgt voor de Quality Assurance-vrijgave, waardoor je kunt rekenen op onafhankelijke kwaliteitsborging.

Natuurlijk wil je er zeker van zijn dat je cleanroom, laboratorium, operatiekamer of (productie)apotheek volledig geschikt is voor het beoogde gebruik. Om je ruimte te valideren voeren onze specialisten diverse deeltjes- en kwalificatiemetingen uit in overeenstemming met de normen ISO 14644-1, ISO 14644-3,  GMP en de VCCN-richtlijnen. Bovendien is ons eigen proces volledig in lijn met ISO 9001:2015, wat garant staat voor een consistente, betrouwbare aanpak en kwaliteit.

Kuijpers valideert en classificeert onderzoeks- en productieomgevingen in onder meer pharma, hightech, research, healthcare en food.  Je kunt bij ons terecht voor zowel de initiële beoordeling als voor periodieke (her-)validatie en bepaalt zelf in welke situatie wij je controlled environment valideren: as built, operational of at rest. Zo zorgen we er samen voor dat je gecontroleerde omgeving altijd optimaal presteert. Benieuwd naar onze dienstverlening op het gebied van validatie? Neem gerust contact op voor informatie op maat.

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Neem gerust contact op met Harry.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details