Twee collega's aan het werk bij Kuijpers

Digitale intelligentie

Energie Prestatie Garantie

Verborgen energieslurpers. Installaties die onnodig staan te ‘draaien’.  Dat is niet duurzaam én niet fijn voor je portemonnee. Met onze Energie Prestatie Garantie maken we daar een einde aan. En garanderen we je een energiebesparing van minimaal 15%.

Verklein je CO2-voetafdruk, bespaar kosten

Met onze Energie Prestatie Garantie helpen we je jouw CO2-voetafdruk te verkleinen én energiekosten te besparen. Hiervoor combineren we geavanceerde, zelflerende en voorspellende software met de expertise van vakkundige monitoringsspecialisten.

15% besparing. Gegarandeerd.

We durven je deze garantie te geven: op elke €100.000 aan energiekosten bespaar je €15.000. Dat vertrouwen heeft alles te maken met ons Energie Management Systeem. Dit maakt gebruik van artificial intelligence, voorspellende algoritmen en realtime data-analyse.

Hierdoor weten we precies hoe jouw installaties presteren en waar ze onnodig energie verbruiken. Dankzij het zelflerend vermogen van de software vindt correctie van het verbruik vanzelf plaats. Dat levert je niet alleen forse kostenbesparingen op, het draagt ook bij aan je duurzaamheidsdoelstellingen.

Onze aanpak

Energie besparen moet een comfortabel binnenklimaat nooit in de weg staan. Daarom zoeken we met onze Energie Prestatie Garantie altijd naar een perfecte balans tussen die twee. Daar hoort ook een online dashboard bij waarop je als gebouweigenaar mee kijkt. Zo ben je altijd op de hoogte van alle data rond de prestaties, uitstoot en vermogens van je installaties. En zie je precies hoe kunstmatige intelligentie hier haar waardevolle werk doet. Ondertussen houden onze specialisten een vinger aan de pols. Want techniek is weliswaar onze basis, onze mensen blijven onze kracht.

Begin nu met energie besparen

Of je nu een bestaand energiecontract hebt of een nieuw contract gaat afsluiten, ons Energie Management Systeem met Energie Prestatie Garantie werpt altijd vruchten af.  Om het besparingspotentieel van je gebouw inzichtelijk te maken, voeren we gratis en vrijblijvend een  energiescan voor je uit. De resultaten presenteren we in een business case. Zo kun je op basis van feiten en cijfers bepalen of de Energie Prestatie Garantie in jouw situatie of voor jouw gebouw interessant is.

Interesse? Neem voor het inplannen van de energiescan contact op met onze salesmanager Cliff Willems, e-mail: cwillems@kuijpers.com, telefoon: 073 615 40 40 of 06 22 96 68 09.

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Neem gerust contact op met Cliff.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details