Digitale intelligentie

Smart Building

Wie bij renovatie of nieuwbouw kiest voor een Smart Building, kiest voor een gebouw waarin slimme technologie bijdraagt aan een gezonde, duurzame en inspirerende omgeving en een positieve totaalbeleving. Kuijpers is daarin jouw deskundige partner: wij zorgen dat alle technische systemen in een gebouw optimaal samenwerken.

Als talent, techniek en toekomst ergens samenkomen, is het in onze Smart Buildings. Toen Internet of Things voor veel mensen nog futuristisch leek, verlegde Kuijpers al volop grenzen in de wereld van gebouwautomatisering en waardevolle dataverzameling. Daarom weten we als geen ander dat individuele slimme producten pas écht meerwaarde krijgen als we ze integreren tot één werkbare oplossing. Vertrouw hierbij op de kennis en ervaring van onze vakmensen. Kuijpers realiseert en onderhoudt jouw complete gebouwautomatisering volledig in eigen beheer.   

In een Smart Building beheer je zaken als toegangscontrole, klimaat, verlichting en beveiliging  heel eenvoudig. Tegelijkertijd kun je gericht aan de slag met kostenbeheersing en duurzaamheidsdoelstellingen. Uiteraard staat veiligheid daarbij voorop: we kiezen bewust voor een SmartCluster met VPN-verbindingen, zodat onbevoegden geen toegang hebben tot jouw gebouw of installaties. De voordelen van al die slimme techniek zijn dus glashelder: een toekomstbestendig en energie-efficiënt gebouw met productieve, tevreden gebruikers.

Benieuwd wat slimme techniek jouw organisatie oplevert?

Met het recent geïntroduceerde SmartBuilding Ready concept kunnen we jouw gebouw voorbereiden op de toekomst zonder dat daarvoor tijdens de realisatiefase al direct geïnvesteerd hoeft te worden. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden of direct aan de slag? Neem contact op.

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Neem gerust contact op met Egbert.

Egbert Kroon Technisch directeur

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details