Frank Lugthart

Duurzaamheid

KPI bewaking

Veel installaties halen de vooraf beloofde besparingen in de praktijk niet. Zo kunnen jouw kosten voor energie, onderhoud en vervangingen hoog oplopen. Daarom biedt Kuijpers KPI-bewaking: wij ontzorgen je volledig met vakkundig beheer, onderhoud en monitoring en garanderen dat jouw installatie optimaal presteert.

Kuijpers ontwerpt, bouwt en exploiteert duurzame energievoorzieningen in utiliteitsgebouwen. Juist onze integrale aanpak – van ontwerp tot en met beheer – biedt jou als bijvoorbeeld gebouweigenaar of facilitair manager toegevoegde waarde: daardoor kunnen we met onze oplossingen het rendement garanderen voor de gehele contractperiode.

Key Performance Indicator (KPI) 

KPI-bewaking gaat over de optimale werking van jouw installatie en het garanderen van energie- en onderhoudskosten op lange termijn. Door aandacht voor goede instandhouding en het maken van prestatieafspraken op maat, borgen we samen een prettige, gezonde omgeving waarin mensen kunnen werken, leren, leven of beleven. Ook zoeken we continu samen met jou naar mogelijke extra besparingen, installatieverbeteringen en toekomstgerichte verduurzaming, passend bij jouw situatie.

Onze aanpak

Concreet betekent het dat wij jouw energievoorziening kunnen beheren, onderhouden en monitoren, maar ook dat we de installatie helemaal van je kunnen overnemen. Kort gezegd: we leveren je warmte en koude als dienst. Voor een vast maandbedrag neemt Kuijpers onderhoud, beheer en service bij storingen van je over en garandeert je een goedwerkende installatie én een zorgeloos proces. Eventueel kunnen we zelfs jouw installatie overnemen en via een leaseconstructie exploiteren.

Van ons ontvang je een begrijpelijke rapportage die inzicht biedt in de prestaties van je energievoorziening en in onze dienstverlening. Hiermee heb je niet alleen inzicht in jouw warmte- en koudevraag en in de prestaties van de techniek, maar ook in bijvoorbeeld jouw energiegebruik, klanttevredenheid, de communicatie met bevoegd gezag en de veiligheidsstatus.

Slimme keuzes van a tot z

De persoonlijke relatie met jou als klant is voor ons erg belangrijk. Daarom maken we al vanaf de ontwerpfase samen slimme keuzes, zodat uiteindelijk de onderhouds- en exploitatiekosten van jouw technische installatie zo laag mogelijk zijn. Onze eigen monitorings- en energieconsultants borgen na de realisatiefase dat de installaties de beloofde prestaties bieden. Precies dat is het belangrijkste kenmerk van een duurzame oplossing: een hogere initiële investering wordt terugverdiend door lagere energie- en onderhoudskosten in de exploitatiefase. Met KPI-bewaking belooft Kuijpers dus niet alleen een goedwerkende oplossing: we durven die ook langjarig te garanderen.

Meer weten?

Ben je benieuwd of jouw installatie maximaal rendeert? Neem gerust vrijblijvend contact op met onze specialisten!

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details