Duurzaamheid

Next

Sta je aan de vooravond van nieuwbouw of grootschalige renovatie? Dan is Next dé passende stap in de verduurzaming van jouw gebouw(en). Next is een modulaire energieopwekkingsinstallatie. Een duurzame, gestandaardiseerde en toch flexibele, schaalbare oplossing die precies aansluit op het energieverbruik en de warmte- en koudevraag van jouw pand. 

Modulaire energieopwekkingsinstallatie voor een duurzame toekomst

Next vormt het kloppend hart van jouw gebouw. Een kwalitatief hoogwaardige en energiezuinige installatie die niet alleen duurzaam is, maar ook precies aansluit op je vermogensvraag en behoeftes. De energiespecialisten van Kuijpers hebben de standaard modules met veel zorg en aandacht samengesteld, ontworpen en toch schaalbaar gemaakt. Het resultaat? Flexibiliteit en keuzevrijheid gecombineerd met geborgde kwaliteit en zekerheid. Zo helpt Next je zorgeloos verduurzamen.

Voor wie?

Next is uitstekend toepasbaar in een gasloze omgeving. Next is schaalbaar en toepasbaar bij appartementen­complexen, kantoorgebouwen, ziekenhuizen, campussen en meer. Next is geschikt voor zowel nieuwbouwprojecten als ook grootschalige renovatieprojecten.

De voordelen van standaardisatie

Bij de keuze voor een installatie zijn efficiëntie, zekerheid en duurzaamheid belangrijke factoren. Next speelt hierop in, zowel in het ontwerp-, calculatie- en realisatieproces, als in de daadwerkelijke werking en het onderhoud van de installatie. Een aantal voordelen:

  • Op basis van onze jarenlange kennis zijn de Next-componenten bewust geselecteerd op hoogwaardige kwaliteit, toekomstbestendigheid, duurzaamheid en circulariteit;
  • Door standaardisatie kunnen we je snel voorzien van een calculatie, tekeningen en specificaties die betrekking hebben op jouw situatie. Tegelijkertijd kun je erop vertrouwen dat benodigde materialen – voor zowel realisatie als voor service en onderhoud – op voorraad zijn.
  • Na het samenstellen van jouw Next en een nauwkeurige opname op locatie, realiseren we de installatie prefab in onze eigen werkplaats. Daardoor ervaar je tijdens de werkzaamheden geen overlast en neemt het aantal reisbewegingen van monteurs fors af. Zo verkorten we jouw bouwproces aanzienlijk, verkleinen we onze impact op het milieu én helpen we je efficiënter acteren in de energietransitie.

Onze modulaire aanpak

Een installatie bestaat uit verschillende componenten, zoals een WKO, droge koeler, warmtepomp, buffer, transportgroep en meer. In Next vormen deze losse componenten een optimaal geheel. De Next-componenten zijn bewust geselecteerd op hoogwaardige kwaliteit, toekomstbestendigheid, duurzaamheid en circulariteit. Onze energiespecialisten hebben goed nagedacht over een compacte, efficiënte opbouw van de componenten, wat – afhankelijk van jouw huidige situatie – kan leiden tot ruimtebesparing.

Ook de Next-software is volledig modulair opgebouwd en gestandaardiseerd. Voor jou betekent dat niet alleen een lagere investering in de software-engineering, maar ook een systeem dat altijd up-to-date is en gericht op de continue verbetering en ontwikkeling van jouw installatie. De software is te koppelen aan alle bestaande gebouwbeheersytemen.

De modulaire opgebouwde installatie draagt direct bij aan de ambitie om duurzaam en circulair te bouwen. Door vanaf het begin bewuste keuzes te maken voor hoogwaardige onderdelen, kunnen we deze aan het einde van de levensduur weer uit elkaar halen en reviseren. Zo komen we steeds dichter bij onze droom: een betere wereld doorgeven aan de volgende generatie.

Jouw keuze voor Next

Wanneer je kiest voor Next, voorzien we je van een goede installatie met een korte terugverdientijd. De beloofde prestaties garanderen we ook. Je kiest zelf welke aanschaf- en garantiemogelijkheid het best bij jou past:

  • Aanschaf en turn-key oplevering, inclusief garantie;
  • Aanschaf en turn-key oplevering, inclusief garantie en onderhoudscontract;
  • Aanschaf en turn-key oplevering, inclusief garantie en instandhouding voor 5, 10 of 15 jaar;
  • Exploitatie: turn-key oplevering, waarbij Kuijpers eigenaar blijft van de installatie en je een vast bedrag per maand betaalt voor warmte en koude als dienst.

Aanvullend bieden wij voor Next een monitoringspakket aan, waarmee wij jouw installatie op afstand bewaken en verbeteren. Zo krijg je meer grip op de prestaties, wat zorgt voor een verhoging van comfort, productiviteit, tevredenheid en rendement én tot een verlaging van jouw energieverbruik en het aantal storingen. 

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Neem gerust contact op met Mathijn.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details