Interieur ARS Utrecht

Duurzaamheid

Prestatiebewaking gezond binnenklimaat

In dynamische gebouwen als musea, ziekenhuizen, universiteiten en grote kantoorpanden is een goed binnenklimaat van onschatbare waarde. Kuijpers helpt je zaken als luchtvochtigheid, temperatuur, licht en ventilatie uiterst nauwkeurig te conditioneren. Daarmee beschik je gegarandeerd over een comfortabele, gezonde, aantrekkelijke en duurzame (werk)omgeving.

Meer grip op jouw installatieprestaties

Om het klimaat binnen jouw gebouw – of zelfs binnen afzonderlijke ruimtes – te bewaken, zet Kuijpers in op datagestuurde dienstverlening. Onze energieconsultants monitoren jouw installaties op afstand, toetsen de prestaties en kunnen indien gewenst actief bijsturen en optimaliseren. Zo borgen we dat jouw installaties op lange termijn optimaal functioneren en blijvend bijdragen aan het comfort, de gezondheid, tevredenheid en productiviteit van mensen die er gebruik van maken. Tegelijkertijd zorgt het duurzaam exploiteren van jouw gebouw voor afname van het ziekteverzuim, energieverbruik, en het aantal storingen.

In musea en ziekenhuizen – waar klimaat het meest kritische onderdeel is – wil je alle risico’s uitsluiten. Daarom biedt Comfort in Zicht u 24/7 inzicht in jouw ruimtecondities. Via een app of online portal zetten we (moeilijk toegankelijke) data uit jouw gebouwbeheersysteem om in bruikbare informatie. Zo krijg je meer grip op de temperatuur of relatieve vochtigheid in jouw ruimtes én op de prestaties van jouw installatie. Daarnaast kun je bij onder meer bruikleengevers en overheden aantonen dat jouw klimaat stabiel is en dat de installaties voldoen aan duurzame wet- en regelgeving.

Meer weten?

We leggen je graag persoonlijk uit hoe we je van dienst kunnen zijn. Neem gerust eens contact met ons op!

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details