Shell Den Haag

Duurzaamheid

Verduurzamen vastgoed

Als gebouweigenaar kun je verschillende redenen hebben om jouw duurzaamheidsambities opnieuw vorm te geven. Misschien is jouw huidige installatie verouderd, staat er een grootschalige renovatie of nieuwbouw gepland, krijg je te maken met wettelijke verplichtingen op gebied van energie en duurzaamheid en/of ben je juist zelf gemotiveerd om grondig te verduurzamen op weg naar 2030 en verder. In al deze vraagstukken is Kuijpers jouw duurzaamheidspartner.

Zorgeloos verduurzamen van vastgoed en installaties

De ervaring leert dat de overgang naar een gezonde, duurzame (werk)omgeving voor veel organisaties complex is. Kuijpers helpt je bij het ontwikkelen van een visie en routekaart om zorgeloos jouw vastgoed en installaties te verduurzamen. We maken jouw kansen en verplichtingen inzichtelijk en hebben de expertise in huis om energievoorzieningen voor je te ontwerpen, realiseren, beheren, bewaken en exploiteren. Hierbij putten we uit onze ervaring met duurzame technieken als bodemenergie, energie uit oppervlaktewater, biomassa en warmtepomptechniek.

Betrokken partner

Onze innovatieve en betrokken vakmensen werken samen met je aan verduurzaming: vanaf jouw eerste vraag tot en met daadwerkelijke realisatie, gebruik en beheer. We begrijpen de dynamiek van complexe utiliteitspanden en hun (collectieve) installaties. Vanuit die kennis – gecombineerd met onze datagestuurde engineering – voeren we haalbaarheidsstudies uit en bieden we je in het Energiekompas objectieve aanbevelingen en concrete oplossingen die aansluiten op jouw specifieke duurzaamheidsvraag. Steeds vaker zijn dat ook passende gestandaardiseerde oplossingen.

Wie kiest voor Kuijpers, kiest voor een duurzame totaaloplossing: we borgen dat jouw vastgoed en onze installaties op lange termijn hun waarde behouden en ondersteunen je met onder meer subsidiebegeleiding en berekeningen voor Total Cost of Ownership (TCO). Zo dragen we samen bij aan gezonde omgevingen waarin comfort en gezondheid van mensen – nu en later – voorop staat.

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Neem gerust contact op met Jaap.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details