Jan Jansen bij Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht

Duurzaamheid

Wet- en regelgeving duurzaamheid

Voor veel organisaties zijn het Klimaatakkoord en de energietransitie lastig te vertalen naar een concreet actieplan. Toch krijgt ook jouw organisatie onmiskenbaar te maken met wettelijke verplichtingen om bij te dragen aan een verlaging van de CO2-uitstoot. Kuijpers biedt een heldere koers en helpt je voldoen aan minimale eisen, certificaten en maatregelen. Deze koers vertalen wij ook in een digitaal dashbord, de Bespaarplanner.

Welke verplichtingen en subsidies voor je van toepassing zijn, hangt af van verschillende factoren. Met Kuijpers koers je probleemloos door de wirwar van maatregelen en mogelijkheden. Dat start met onze Wetcheck Energiebesparing. Ook verzorgen we de EML (Erkende Maatregelen- en Informatieplicht), voeren we EED- Energie Audits uit en kun je bij ons terecht voor een opname of update van jouw energielabel. Indien gewenst ondersteunen we je ook met subsidiebegeleiding.

Duurzame totaaloplossing

De oplossingen rondom wet- en regelgeving zijn een waardevolle eerste stap in de verduurzaming van je vastgoed en installaties en een kans om alvast vooruit te kijken naar andere verbeterpunten in energieopwekking. Door nu samen met ons deskundige team na te denken over slimme combinaties, maak je strategische keuzes die straks direct bijdragen aan het efficiënt en rendabel behalen van jouw duurzaamheidsdoelen. Bijvoorbeeld omdat er binnen afzienbare tijd toch al een renovatie of nieuwbouw gepland staat. 

Meer weten?

Onze specialisten ontzorgen je graag wanneer het aankomt op voldoen aan de diverse wet en regelgeving. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op! Wist je dat wij daarnaast ook thuis zijn in het uitvoeren van energieanalyses op basis van hoofdmeterdata (elektriciteit en gas)? Bekijk onze Energie in Zicht pagina voor meer informatie.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details