BjornFransen bij FrieslandCampinaBorculo Industrie

Industrie

Procesinstallaties

We buigen ons over de realisatie van volledig nieuwe installaties en doen aanpassingen aan bestaande systemen. We kunnen betrokken zijn in alle fases van het proces, van consultancy tot onderhoud. Lees hier meer over onze mogelijkheden

Industriële automatisering en elektrotechniek

We engineeren elektrotechnische installaties, maar onze toegevoegde waarde komt extra naar voren in total contracting-projecten. We zijn in staat om procesinstallaties integraal en turn key te leveren. Door onze multidisciplinaire kennis en aanpak realiseren we niet alleen het werktuigbouwkundige deel van procesinstallaties, maar ook de elektrotechnische en besturingstechnische disciplines. Dit betekent voor opdrachtgevers dat het grensvlak vervalt tussen werktuigbouwkunde, elektrotechniek en automatisering en het proces van de klant het uitgangspunt vormt voor onze oplossing. Klanten ervaren zo het gemak van één aanspreekpunt en krijgen een volwaardige industriële procesinstallatie waarop zij kunnen vertrouwen.

Integrale dienstverlening

Doordat we voor elke fase van het project specialisten in huis hebben, kunnen we klanten een totaaloplossing bieden: van consultancy en engineering tot het opleveren van turn-key projecten in de procesindustrie. De mogelijkheden in de procestechniek zijn eindeloos. Soms gaan we aan de slag met tekeningen van een ingenieursbureau, maar nog liever zijn we van begin tot eind betrokken bij het project van de klant.

Totaaloplossing

Steeds meer klanten kloppen – naast realisatie van de procesinstallaties in het productieproces – ook bij ons aan voor gebouwgebonden installatiesgebouwautomatiseringbeveiliging of ruwbouw. Want een prettige en veilige werkomgeving is steeds belangrijker. Door onze multidisciplinaire aanpak kunnen we een totaaloplossing bieden: we houden dan niet alleen rekening met de vereisten rondom de procesinstallaties.  

Door verschillende Kuijpers-specialismen te bundelen, kunnen we ook de bijbehorende gebouwgebonden installaties realiseren. We hebben zowel de procestechnische kant als de gebouwgebonden kant in één huis.  Projecten worden uitgevoerd onder leiding van één projectmanager die bekend is met de procesomgeving van de klant. Deze projectmanager coördineert de verschillende disciplines die voor een klant aan de slag zijn. Ook als de klantwens de beschikbare disciplines overstijgt, zorgen we ervoor dat de juiste specialist aanschuift. 

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Neem gerust contact op met Marcel.

Marcel Toonen Directeur Industrie

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details