Oplossingen

Safety & security

Natuurlijk wil je op het gebied van safety en security voldoen aan de wettelijke regelgeving. Maar in een steeds complexere omgeving zijn slimme systemen van veel grotere waarde: ze zorgen ervoor dat jouw processen niet worden verstoord en jouw mensen optimaal functioneren in een veilige en prettige werkomgeving. Op zoek naar een deskundige partner in beveiligingstechniek? Dan ben je bij Kuijpers aan het juiste adres.

Safety en security vragen om grote deskundigheid. Je kunt op Kuijpers rekenen voor advies, realisatie en onderhoud van brandblusinstallaties, brandmeld-toepassingen, toegangscontroles, bewakings-, beveiligings- en detectiesystemen en complete securitymanagementsystemen. Daarbij kijken we bewust breder: wie safety en security vakkundig én multidisciplinair aanvliegt, sluit niet alleen risico’s uit, maar zorgt ook voor optimaal gebruiksgemak.

Ieder gebouw is uniek en er zijn allerlei oplossingen denkbaar waarop je de veiligheid van medewerkers, klanten, bewoners, bezoekers en/of processen kunt garanderen. Op een werkbare en prettige manier. Toch geldt voor elke gebouwbeheerder en facility manager hetzelfde principe: je vertrouwt je veiligheid toe aan Kuijpers en dat vertrouwen maken wij waar. Weten hoe? Aarzel niet en neem gerust contact op. We vertellen je er graag meer over.

Meer weten over
Onze beveiliging

Safety

Ontdek

Security

Ontdek
Safety Security

Samen aan de slag met safety & security?

Onze kennis over gebouwgebonden installaties en duurzame procestechniek geeft ons – en dus jou – een waardevolle voorsprong in de wereld van safety en security. Ontdek wat dat voor jouw organisatie kan betekenen: neem contact op met Harold Wijbrandts.

HAROLD WIJBRANDTS DIRECTEUR BEVEILIGINGSSYSTEMEN

“Je kunt op Kuijpers rekenen voor advies, realisatie en onderhoud van brandblusinstallaties, brandmeld-toepassingen, toegangscontroles, bewakings-, beveiligings- en detectiesystemen en complete securitymanagementsystemen.”

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Neem gerust contact op met Harold.

Harold Wijbrandts Directeur safety & security

Onze impact

Security Management Systeem

Ultieme controle over al je processen met een Security Management Systeem

‘Het implementeren van een security management systeem’… in mijn werk als engineer bij Kuijpers Beveiligingssystemen krijg ik regelmatig…

Lees meer
Blog 15 mrt 2023
mesut Cetinkaya 0109

Ik voel mij soms net Van Gogh

DOENER – Mesut Cetinkaya Mijn overgrootvader was een landverhuizer en mijn vader een olie-ingenieur. Waar de olie heen ging, ging mijn vader. En…

Lees meer
Blog 22 feb 2024
Martijn Arts_KBS_Westflank Utrecht 0695

Sterke kennispartner in een normgedreven branche

In de 20 jaar dat ik werk bij Kuijpers Beveiligingssystemen heb ik het allemaal voorbij horen komen: “We moeten voldoen aan wettelijke…

Lees meer
Blog 08 apr 2024

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details