Oplossingen

Safety & security

Natuurlijk wil je op het gebied van safety en security voldoen aan de wettelijke regelgeving. Maar in een steeds complexer wordende omgeving zijn slimme systemen van veel grotere waarde: ze zorgen ervoor dat jouw processen niet worden verstoord en jouw mensen optimaal functioneren in een veilige en prettige werkomgeving. Op zoek naar een deskundige partner in beveiligingstechniek? Ook dan ben je bij Kuijpers aan het juiste adres.

Safety en security zijn twee aandachtsgebieden die grote deskundigheid vereisen. Je kunt op Kuijpers rekenen voor advies, realisatie en onderhoud van brandblusinstallaties, brandmeld-toepassingen, toegangscontroles, bewakings-, beveiligings- en detectiesystemen en complete securitymanagementsystemen. Daarbij kijken we bewust breder: wie safety en security vakkundig én multidisciplinair aanvliegt, sluit niet alleen risico’s uit, maar zorgt ook voor optimaal gebruiksgemak binnen.

Ieder gebouw is uniek en er zijn allerlei oplossingen denkbaar waarop u de veiligheid van medewerkers, klanten, bewoners, bezoekers en/of processen kunt garanderen op een manier die als werkbaar en prettig wordt ervaren. Toch geldt voor elke gebouwbeheerder en facility manager hetzelfde principe: je vertrouwt je veiligheid toe aan Kuijpers en dat vertrouwen maken wij waar. Weten hoe? Aarzel niet en neem gerust contact op. We vertellen je er graag meer over.

Meer weten over
Onze beveiliging

Safety

Ontdek

Security

Ontdek
Safety Security

Samen aan de slag met safety & security?

Onze kennis over gebouwgebonden installaties en duurzame procestechniek geeft ons – en dus jou – een waardevolle voorsprong in de wereld van safety en security. Ontdek wat dat voor jouw organisatie kan betekenen: neem contact op met Harold Wijbrandts.

HAROLD WIJBRANDTS DIRECTEUR BEVEILIGINGSSYSTEMEN

“Je kunt op Kuijpers rekenen voor advies, realisatie en onderhoud van brandblusinstallaties, brandmeld-toepassingen, toegangscontroles, bewakings-, beveiligings- en detectiesystemen en complete securitymanagementsystemen.”

Neem contact met ons op

Wil je weten wat Kuijpers voor je kan betekenen op het gebied van safety en security? We vertellen je er graag meer over.

Harold Wijbrandts Directeur safety & security

Onze impact

circulair werken is

Circulair werken is een leercurve met vallen en opstaan

Gerard de Mol is BIM engineer bij Kuijpers. Zijn hart gaat sneller kloppen van duurzame en circulaire oplossingen. Hij leert nog elke dag. Toen ik…

Lees meer
Blog 10 mei 2022
Oh oh den haag

Oh Oh Den Haag

Kuijpers in Den Haag is volop in beweging. De vestiging timmert stevig aan de weg en individuele medewerkers spannen zich in om persoonlijk te…

Lees meer
Blog 25 apr 2022
Bij-elke-deur-die-je-wil-openen

‘Kuijpers kijkt mee naar mogelijkheden’

Wendy Wolthuis en Laura van Ramshorst werken sinds (ruim) twee jaar bij Kuijpers, beiden in technische functies. Ze zouden direct opnieuw voor…

Lees meer
Blog 05 apr 2022

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details