Oplossingen

Safety & security

Natuurlijk wil je op het gebied van safety en security voldoen aan de wettelijke regelgeving. Maar in een steeds complexere omgeving zijn slimme systemen van veel grotere waarde: ze zorgen ervoor dat jouw processen niet worden verstoord en jouw mensen optimaal functioneren in een veilige en prettige werkomgeving. Op zoek naar een deskundige partner in beveiligingstechniek? Dan ben je bij Kuijpers aan het juiste adres.

Safety en security vragen om grote deskundigheid. Je kunt op Kuijpers rekenen voor advies, realisatie en onderhoud van brandblusinstallaties, brandmeld-toepassingen, toegangscontroles, bewakings-, beveiligings- en detectiesystemen en complete securitymanagementsystemen. Daarbij kijken we bewust breder: wie safety en security vakkundig én multidisciplinair aanvliegt, sluit niet alleen risico’s uit, maar zorgt ook voor optimaal gebruiksgemak.

Ieder gebouw is uniek en er zijn allerlei oplossingen denkbaar waarop je de veiligheid van medewerkers, klanten, bewoners, bezoekers en/of processen kunt garanderen. Op een werkbare en prettige manier. Toch geldt voor elke gebouwbeheerder en facility manager hetzelfde principe: je vertrouwt je veiligheid toe aan Kuijpers en dat vertrouwen maken wij waar. Weten hoe? Aarzel niet en neem gerust contact op. We vertellen je er graag meer over.

Meer weten over
Onze beveiliging

Safety

Ontdek

Security

Ontdek
Safety Security

Samen aan de slag met safety & security?

Onze kennis over gebouwgebonden installaties en duurzame procestechniek geeft ons – en dus jou – een waardevolle voorsprong in de wereld van safety en security. Ontdek wat dat voor jouw organisatie kan betekenen: neem contact op met Harold Wijbrandts.

HAROLD WIJBRANDTS DIRECTEUR BEVEILIGINGSSYSTEMEN

“Je kunt op Kuijpers rekenen voor advies, realisatie en onderhoud van brandblusinstallaties, brandmeld-toepassingen, toegangscontroles, bewakings-, beveiligings- en detectiesystemen en complete securitymanagementsystemen.”

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Neem gerust contact op met Harold.

Harold Wijbrandts Directeur safety & security

Onze impact

Security Management Systeem

Ultieme controle over al je processen met een Security Management Systeem

‘Het implementeren van een security management systeem’… in mijn werk als engineer bij Kuijpers Beveiligingssystemen krijg ik regelmatig…

Lees meer
Blog 15 mrt 2023
Kai van Zandbeek

Ik wil lekker werken én nieuwsgierig blijven

Kai van Zandbeek – servicetechnicus Het is alweer 10 jaar geleden dat ik bij Kuijpers begon. Ik startte als servicemonteur en had op jonge…

Lees meer
Blog 24 jul 2023
Ruud Lauwerijssens

‘Een kijkje nemen in de keuken van onze klanten? Dat hoort er in mijn werk gewoon bij’

Elk project dat Kuijpers bij klanten uitvoert, is gebaseerd op een gedetailleerde offerte. Ruud Lauwerijssens is daarvoor één van de onmisbare…

Lees meer
Blog 15 feb 2023

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details