Exterieur Afas software

Security

Terreinbeveiliging

Als je jouw pand en bezittingen wilt beveiligen en ongewenst gedrag wilt voorkomen is de inzet van goede terreinbeveiliging essentieel. Terreinbeveiliging is namelijk het samenspel van het ontmoedigen van inbraak en vandalisme door middel van camerabewaking of inbraakdetectie en het al dan niet verlenen van toegang aan personen door middel van toegangscontrole. Hierbij is het eveneens mogelijk om afzonderlijke systemen aan elkaar te koppelen.

. Wil je al jouw systemen onderbrengen in één? Dan is een securitymanagement systeem de oplossing. Zo kun je bijvoorbeeld de camerabewaking aansluiten op jouw toegangscontrole. Hierdoor kun je direct een melding ontvangen wanneer iemand het terrein betreedt. Vervolgens kun je direct via jouw beeldscherm, smartphone of receptie / portiersloge meekijken. Is de persoon die jouw terrein betreed onbevoegd? Dan kun je direct tot actie overgaan!

Bouwplaatsbeveiliging

Bouwplaatsen zijn vaak niet voldoende beveiligd. Doordat criminelen eenvoudig hun gang kunnen gaan zijn deze helaas een aantrekkelijk doelwit voor diefstal of vandalisme. Dit wil je uiteraard voorkomen. Onbevoegden die geen kwaad in de zin hebben wil je óók niet op jouw bouwplaats betreden. Het is dan ook minstens zo belangrijk om over goede terreinbeveiliging te beschikken, om zowel materiële, lichamelijke als financiële schade te voorkomen.

Manieren om jouw bouwplaats te beveiligen zijn bijvoorbeeld door middel van detectiesystemen of mobiele cameramasten. Laatstgenoemde zijn hightech camera’s met uitstekende beeldkwaliteit, ook ’s nachts. Hierdoor kun je altijd een oogje in het zeil houden, ook als er langere tijd niemand aanwezig is op de bouwplaats.

Hulp nodig bij het beveiligen van jouw terrein?

Wil je met een gerust hart jouw terrein en bezittingen beheren maar kun je nog wel wat hulp gebruiken? Bij Kuijpers ontzorgen we je binnen jouw volledige beveiligingsvraagstuk met diverse beveiligingssystemen. Zo ondersteunen we je vanaf het eerste ontwerp tot de uiteindelijke realisatie en het onderhoud. Samen bekijken we jouw situatie en maken een plan dat aansluit op jouw behoeftes. Benieuwd hoe we je kunnen helpen? Neem direct contact met ons op! 

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Neem gerust contact op met Harold.

Harold Wijbrandts Directeur safety & security

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details